Derby de play-off pentru FC Viitorul, astăzi, la Mediaș

193

Articole de la același autor

FC Viitorul evoluează, astăzi, de la ora 17.30, în deplasare, împotriva formației Gaz Metan Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Ligii l de fotbal. Meciul va fi transmis în direct, pe Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport.

Înaintea acestei etape, Viitorul se afla pe locul trei, cu 32 de puncte, în timp ce Gaz Metan este pe locul 5, cu 26 de puncte. Forma celor două formații este diametral opusă: constănțenii nu au pierdut de cinci runde, în timp ce ardelenii au obținut un singur succes în ultimele cinci confruntări.

Răzvan Marin, cel mai bun fotbalist român al anului 2018

Fostul mijlocaș al Viitorului Constanța, actualmente legitimat în Belgia, la Standard Liege, Răzvan Marin, a fost desemnat jucătorul anului 2018 în cadrul Galei Fotbalului Românesc, eveniment care a avut loc, luni seară, în cadrul Bucharest Fashion Week.

Titlul de antrenorul anului i-a revenit lui Dan Petrescu, tehnician care a câștigat cu CFR Cluj ediția 2017-2018 a Ligii I, în timp ce conducătorul anului a fost desemnat Laszlo Dioszegi, finanțatorul grupării Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Printre premiații galei, s-au mai numărat alți doi jucători ce au trecut prin curtea Viitorului. Alexandru Cicâldău (CSU Craiova) a fost desemnat "fotbalistul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în 2018", iar Alexandru Mitriță (CSU Craiova) a câștigat premiul pentru "atacantul român al anului 2018" și premiul special "Ilie Balaci". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3927 secunde