Derby de foc la Sala Sporturilor! HC Dobrogea Sud înfruntă pe Dinamo

261
Derby de foc la Sala Sporturilor! HC Dobrogea Sud înfruntă pe Dinamo - derby-1506703397.jpg

Articole de la același autor

Meci incendiar duminică, 1 octombrie, de la ora 15.30, la Sala Sporturilor din Constanța. Cele mai bune echipe masculine de handbal din România, HC Dobrogea Sud și Dinamo București, promit un spectacol handbalistic de zile mari, în cea de-a V-a etapă a Ligii Naționale. 


Chiar dacă au un început de sezon mai ezitant, constănțenii antrenați de francezul Christian Gaudin nu resimt niciun fel de presiune, convinși de faptul că este un sezon lung și multe lucruri se vor întâmpla pe parcursul acestuia. Însă un meci contra celor de la Dinamo este mai mult decât un simplu duel pentru obținerea celor trei puncte. 


De fiecare dată când au jucat Constanța și Dinamo au sărit scântei. Nu avem cum să uităm ultima partidă disputată la Constanța, atunci când galeria dinamovistă s-a luat la bătaie cu jandarmii aflați în Sala Sporturilor, fiind provocat un haos general. De data aceasta, președintele HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu, a luat măsuri organizatorice stricte. 


"Anul trecut, am fost îngăduitori cu galeria dinamovistă și știți ce a ieșit. Dacă suporterii bucureșteni vor veni la meci, ne vom asigura că totul va fi după litera regulamentului. Referitor la joc, băieții sunt pregătiți să facă un joc bun și să mulțumească publicul aflat în tribune", a declarat Stănescu. 
★ ★ ★ 
Două meciuri excelente făcute de HC Dobrogea Sud, ambele în deplasare, împotriva lui Dinamo și CSM București, dar și trei sincope greu de digerat de toată suflarea handbalistă de pe litoral și nu numai. Cam așa s-ar rezuma începutul de sezon al formației care și-a propus să lupte pentru titlul național. 


"De ce toată lumea vrea să câștigăm toate etapele și să fim perfecți? Presiunea aceasta este una superficială. Echipa noastră este oarecum nouă, formată din șase jucători noi și un antrenor la fel de nou, care a avut doar trei luni să-și implementeze stilul. Nu trebuie să ne mințim, sistemul de joc nu și-a atins potențialul maxim. Încă suntem în rodaj. Tocmai de aceea există acele variații de formă. Avem nevoie de timp pentru a ne perfecționa stilul de joc", a adăugat Stănescu. 


Partida va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport 1 și Telekom Sport 1. Pentru cei care vor să vadă partida pe viu, costul unui tichet de acces este de 10 lei. 


"Mi-aș dori să jucăm cu o sală plină, deoarece împreună ne simțim mai puternici. Preluăm din energia lor și ne concentrăm mai bine. Sper ca băieții să răsplătească loialitatea fanilor constănțeni cu un regal handbalistic de calitate, încununat cu un succes. O victorie cu Dinamo este întotdeauna aparte", a conchis Ionuț Stănescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5606 secunde