Deplasări dificile pentru BC Athletic Constanța, în acest week-end

180
Deplasări dificile pentru BC Athletic Constanța,  în acest week-end - deplasari-1485533095.jpg

Articole de la același autor

Se anunță un sfârșit de săptămână extrem de încărcat pentru baschetbaliștii de la BC Athletic Constanța, cu două deplasări lungi și obositoare.


Sâmbătă, de la ora 9, jucătorii pregătiți de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici vor juca pe terenul celor de la CSS Bega Timișoara, în faza semifinală a Campionatului Național U18, în tentativa de a îndeplini obiectivul dorit la începutul sezonului: o clasare în primele trei formații. 


Imediat după această partidă, jucătorii vor pleca spre București, acolo unde, duminică, de la ora 14, vor întâlni pe CSM Steaua ll EximBank, într-un duel programat în etapa a Xlll-a a Ligii l de baschet.


"Vom avea parte de două deplasări foarte de grele, într-un interval de timp extrem de scurt. Noi abordăm fiecare partidă la victorie și încercăm să transpunem cât mai bine pe teren ceea ce exersăm la antrenamente. Chiar dacă va fi un week-end solicitant, mă bazez pe tinerețea și pe dorința băieților de afirmare. Nu contează cine va juca, important este să dea totul pentru echipă", a declarat Andrei Talpeș, team manager BC Athletic Constanța.


Clasament Liga l, Grupa 3: 1. CS Cuza Sport Brăila (19 p), 2. CS Politehnica Iași (18 p), 3. Steaua CSM EximBank 2 (17 p), 4. ACS Agronomia 4Sports (16 p), 5. CS Phoenix 2 Galați (13 p), 6. ABC Athletic Constanța (13 p), 6. CS Dinamo 2 București (12 p).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2192 secunde