Liga Națională de handbal masculin

Deplasare dificilă pentru HC Dobrogea Sud, la Baia Mare

209
Deplasare dificilă pentru HC Dobrogea Sud, la Baia Mare - deplasare-1538148648.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța joacă sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 12, la Baia Mare, împotriva echipei gazde Minaur, într-un duel din etapa a IV-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Dacă HCDS are două victorii în trei etape, Minaur a început cu dreptul campionatul, 33-21 cu HC Buzău, dar a pierdut apoi la Călărași, 28-30 cu Dunărea, și pe teren propriu, 32-34 cu Steaua. De asemenea, pentru echipa de la Baia Mare evoluează doi foști jucători de bază ai HCM-ului, Alexandru Csepreghi și Predrag Vujadinovic, dar și Cătălin Căbuț, dorit cu insistență de conducerea HCDS-ului, în această vară.

"Este o echipă bună, cu obiective îndrăznețe, dar noi vrem să câștigăm la Baia Mare, este important să luăm puncte din deplasările grele. Sperăm să jucăm mai bine de la meci la meci, pentru că ne așteaptă un campionat greu, meciuri în cupă și în Europa, iar obiectivele acestui club au fost întotdeauna mărețe. Ne stă în putere să câștigăm toate meciurile, avem o echipă bună, doar că trebuie să o arătăm pe teren", a declarat extrema George Buricea.

Pentru HCDS, urmează Baia Mare, apoi duelul cu Steaua, de pe teren propriu, pe 3 octombrie, și dubla cu cehii de la Robstav Plzen, din turul 2 al Cupei EHF, pe 6 și 7 octombrie, la Constanța. Pe 13 octombrie, HCDS va mai juca un meci în campionat, cu Poli Timișoara. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun, eșec sever la Slobozia
Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare dificilă la Slobozia
Pagina a fost generata in 1.188 secunde