€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet masculin

Deplasare dificilă pentru "Gladiatorii din Tomis", la Mediaș

Ştire online publicată Vineri, 09 Noiembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța joacă, astăzi, de la ora 18, pe terenul celor de la CSM Mediaș, în cea de-a patra partidă din cadrul Ligii Naționale, Grupa B. „Gladiatorii din Tomis” vin după o înfrângere suferită pe teren propriu, în fața celor de la CSO Voluntari (74-84), însă acest lucru nu-l îngrijorează pe team-managerul Andrei Talpeș.

„Am trecut peste partida cu CSO Voluntari, dar sper să aplicăm contra celor de la Mediaș ceea ce am învățat după acea înfrângere. Echipa arată mai bine de la meci la meci. Încă nu ne-am atins vârful de formă. A doua parte a sezonului va fi una extrem de solicitantă și trebuie să facem o figură frumoasă”, a declarat Andrei Talpeș.

În tur, la Constanța, CSM Mediaș s-a impus cu scorul de 83-77, după un meci extrem de echilibrat. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3782 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1116 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.904 secunde