Denisa Macovei, campioană națională și la copii, și la cadeți

1331
După ce, la începutul lunii martie, a ieșit campioană națională la copii, luptătoarea de la CS Mangalia a câștigat aurul, sâmbătă, și la categoria superioară de vârstă.

Campionatul național de cadeți la lupte libere, de la Odorheiu Secuiesc, le-a adus sportivilor constănțeni două medalii, una de aur și una de bronz.
Ambii sportivi care au urcat pe podium sunt de la CS Mangalia (antrenor, Marian Oancea). Campioană națională a devenit Denisa Macovei, la categoria 70 kg, iar ocupantul locului trei este Răzvan Roman (categ. 63 kg).
Performanța Denisei este remarcabilă, ținând cont că luptătoarea este mai mică cu trei ani decât restul participantelor. La începutul lunii trecute, Macovei a ieșit campioană națională de copii, iar acum și-a arătat valoarea și la categoria superioară de vârstă, la cadeți.
Roman a ratat o medalie mai strălucitoare după ce a pierdut la mare luptă (diferență de un punct) la medaliatul cu argint de la Europene, Uță, de la Reșița, însă prestația sportivului de la Mangalia i-a impresionat pe cei prezenți.
Constanța a participat la Naționale cu alți doi sportivi, Vlad Caraș (categ. 63 kg) și Alexandru Serghei (categ. 58 kg), ambii de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS (antrenor, Ion Bărbătei). Locurile ocupate - cinci.
Ca și Denisa Macovei, Vlad Caraș este doar copil și, în plus, s-a confruntat și cu dificultăți de ordin medical, în urma unei slăbiri de opt kilograme, pentru a se încadra în categoria 63 kg. Totuși, chiar și așa, Vlad (care a devenit și el, în martie, campion național de copii) a luptat bine, fiind învins greu în optimi de un sportiv de la Zalău, campionul național de anul trecut de la 58 kg.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7668 secunde