Denis Alibec, alături de SSC Farul, în tentativa de a recupera sigla FC Farul

320
Denis Alibec, alături de SSC Farul, în tentativa de a recupera sigla FC Farul - denisalibec-1513521675.jpg

Articole de la același autor

Atacantul Denis Alibec (26 de ani), de la FCSB, a donat unul din tricourile sale de joc, cu autograf, celor de la SSC Farul Constanța, spre a fi scos la licitație. Banii obținuți vor fi adăugați în vistieria clubului, în tentativa de a câștiga la licitație sigla, palmaresul și culorile FC Farul Constanța. 


Reamintim că lichidatorul judiciar CC INSOL SPRL a stabilit prețul de pornire la 3.150 de euro, exclusiv TVA. Licitațiile vor urma să aibă loc în fiecare zi de marți, de la ora 15, începând cu data de 19 decembrie, până la adjudecare, la sediul din Constanța al lichidatorului. 


"Îți mulțumim pentru că nu ai uitat niciodată de unde ai plecat. Îți mulțumim pentru că, deși ai fost obișnuit să evoluezi la cluburi de prestigiu din țară și din străinătate, te încăpățânezi să fii FARIST! Îți mulțumim pentru că ai răspuns mereu pozitiv la inițiativele noastre și pentru că ai fost unul dintre primii membri cotizanți ai proiectului Suporter Spirit Club Farul Constanța", se arată în mesajul de recunoștință al clubului de pe litoral. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Octombrie 2017
Stire din Sport : Vin banii în conturile SSC Farul
Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Sport : Meciuri tari pentru  SSC Farul și Axiopolis
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Stire din Sport : Duelul Dobrogei, pe terenul din Techirghiol
Pagina a fost generata in 0.9018 secunde