Delphin Înot Club și-a instalat "cartierul general" în bazinul de la Parcul Tăbăcăriei

1208
Pentru micii sportivi de la Delphin Înot Club Constanța, anul 2013 a început cum nu se poate mai bine. 


"Ne-am mutat antrenamentele într-o nouă locație, în bazinul de la Parcul Tăbăcăriei. Până acum, pregătirile le derulam în piscina unui hotel din Mamaia, iar una dintre problemele majore pe care le-am eliminat prin decizia luată este cea a transportului. Condițiile pe care le oferim aici copiilor sunt excelente", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul "delfinilor", prof. Aurel Șeicaru.

La ora actuală, în cadrul clubului activează aproximativ 30 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani. Dintre aceștia, 10 merg și la concursuri. 
"Sunt copii și copii, unii învață mai greu, alții mai ușor, unii au calități native, cu alții ai infinit mai mult de lucru. Scopul nostru este, în primul rând, să-i învățăm pe copii să înoate, să-i ajutăm să fie sănătoși, să aibă caracter. După familiarizare și inițiere, va urma, peste ani, și performanța. De aceea, la com-petiții, îi deplasăm doar pe acei sportivi care au șanse la medalii. De altfel, două cuvinte definesc structura clubului nostru: respon-sabilitate și seriozitate", afirmă profesorul Șeicaru. 
Părinții care doresc să își dea copiii la înot, la Delphin Club, trebuie să știe că acțiuni de selecție au loc săptămânal, la bazinul din Parcul Tăbăcăriei, după următorul program: luni - vineri, între orele 15.00-18.00, și sâmbătă, între orele 12.00-14.00. Înscrieri se pot face și telefonic, la numărul 0721.400.790.

Altfel, "delfinii" vor deschide anul competițional 2013 la Cluj, orașul gazdă al Cupei Transilvaniei. Până la Campionatele Naționale de copii de la Arad, din luna iunie, micii înotători constănțeni își vor testa forțele la alte două reuniuni nautice: una la Sfântu Gheorghe, cealaltă în străinătate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Februarie 2012
Stire din Sport : "Delfini" constănțeni pe podium
Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Sport : "Delfinii", impresionanți în bazin
Pagina a fost generata in 0.3169 secunde