Delegația constănțeană de lupte a tras linie după Naționalele la juniori mici

228
1

Articole de la același autor

În week-end, la Târgu Mureș, a avut loc etapa finală a Campionatului Național de lupte pentru juniori mici (12-15 ani), unde s-au prezentat și cluburile constănțene. 


CS Mangalia a cucerit trei titluri naționale, prin performanțele sportivilor Daniel Sandu (32 kg), Ana Pîrvu (44 kg) și Andreea Ana (48 kg). 


CS Mangalia a mai obținut și alte două medalii de argint: Ana Maria Predică (57 kg) și Cătălin Pîrvu (59 kg). 


De asemenea, CS Mangalia (antrenori, Marian Oancea și Cornel Trucmel) s-a clasat pe locul trei în clasamentul pe echipe, la feminin, copii 1. 


Sportivele constănțene Cristina Roșioru și Amalia Rătunzeanu, amândouă de la LPS, s-au întâlnit în semifinalele categoriei 52 de kg, copii 2, Cristina calificându-se în finala mare, pe care a pierdut-o. Astfel, Cristina s-a clasat pe locul doi, iar Amalia a câștigat finala mică și a urcat pe ultima treaptă a podiumului. Cel de-al treilea premiu obținut de LPS este locul trei de către Andrei Savu, la categorie 47 kg, copii 1, la greco-romane. Sportivii de la LPS sunt pregătiți de antrenorii Ioan Giuglea și Valentin Dobrin. Două medalii au mai adus Constanței CS Farul și ACS Aurora 23 August. De la CS Farul, singura medalie câștigată este de argint și a obținut-o Minur Pârvu (antrenor, Grigore Gheorghe), la copii 1, categoria 42 de kg, la greco-romane. De la ACS Aurora 23 August (antrenor, Gheorghe Ciupercă), Ștefan Orza (42 kg, copii 1) s-a clasat pe locul doi la lupte libere. 


Comentează știrea

NkrusbmLYPPKAa
6 decembrie 2016
cPUjEPiHlxtFroPNP

1tSMft xcsqrlkvknmk, [url=http://wqhqqeoinrek.com/]wqhqqeoinrek[/url], [link=http://wzahfyvghswm.com/]wzahfyvghswm[/link], http://mnxxldshzvej.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5502 secunde