Decizie definitivă / Patronii clubului de fotbal Petrolul Ploiești rămân în arest

77
Decizie definitivă / Patronii clubului de fotbal Petrolul Ploiești rămân în arest - petrolulmain2-1417625440.jpg

Articole recomandate

Patronii clubului de fotbal Petrolul Ploiești, frații Daniel și Nicolae Capră, și directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, rămân în arest, Curtea de Apel Ploiești menținând definitiv mandatele de arestare preventivă valabile până pe 24 decembrie, emise de Tribunalul Prahova. Magistrații Curții de Apel Ploiești au respins, miercuri, contestațiile formulate de acționarii principali ai clubului de fotbal Petrolul Ploiești, Daniel Capră și Nicolae Capră, și de directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, care deține și acțiuni în club.

Astfel, prin decizia dată miercuri judecătorii Curții de Apel Ploiești mențin mandatele de arest preventiv valabile până pe 24 decembrie, emise de Tribunalul Prahova la 26 noiembrie. Soluția este definitivă și nu poate fi contestată, scrie mediafax.ro.


Magistrații Tribunalului Prahova au emis, în 26 noiembrie, mandate de arestare preventivă pe numele acționarilor clubului de fotbal Petrolul Ploiești și al altor patru persoane, în dosarul instrumentat de DIICOT în care mai mulți suspecți sunt acuzați de constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani.

Cei șapte sunt acuzați că au creat un circuit economic fictiv prin care au adus un prejudiciu de 15.400.000 de euro prin acțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : Arestat după ce a furat  un portofel
Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Deputatul Marko Attila poate fi arestat
Pagina a fost generata in 1.3584 secunde