€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Debut trist pentru naționala României, la Rugby Europe International Championship

Ştire online publicată Luni, 11 Februarie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Naționala de rugby a României a fost învinsă de Georgia cu scorul de 8-18 (6-3), sâmbătă, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în primul meci din sezonul 2019 al Rugby Europe International Championship.


Punctele „stejarilor” au fost semnate de Florin Vlaicu, din trei lovituri de penalitate, în timp ce Lelos au avut două eseuri, unul de penalizare și altul reușit de Beka Gorgadze, la care s-au adăugat două lovituri de pedeapsă transformate de Tedo Abjandadze. România va juca următorul meci pe 16 februarie, contra Germaniei, la Botoșani.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3771 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1114 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7387 secunde