Debut cu stângul pentru Farul la Naționalele de box

237
Debut cu stângul pentru Farul la Naționalele de box - eeb57c36455e343cd204cb698a6e8079.jpg
Primul sportiv constănțean care a evoluat la Campionatul Național de box pentru tineret, de la Mangalia, George Curte, de la CS Farul Constanța, a fost învins. Curte a evoluat la categoria 54 kg și nu a trecut de primul tur, pierzând la puncte partida cu Marius Loloș (CSM Baia Mare).
După eliminarea lui Curte, Constanța mai rămăsese cu doi pugiliști în competiție, ambii, tot de la Farul, Mihai Oprea (categ. 54 kg) și Elvis Ainur Ali (categ. 69 kg), care au debutat în competiție aseară (meciurile terminându-se după închiderea ediției), Oprea contra lui Alexandru Marian (Unirea Iași) - campionul categoriei, iar Ali contra lui Dan Sabău (CSM Zalău).
"Prima zi de întreceri, marți, a fost una maraton. S-au disputat 36 de meciuri, grupate în trei gale. La aceste Naționale, s-au înscrie 156 de sportivi", a declarat, pentru "Cuget Liber", arbitrul AIBA Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box Constanța, care și oficiază la întrecerea de la Mangalia.
Oficialul constănțean s-a aflat în ring la cea mai frumoasă partidă a primei zile de întreceri, în care Nicușor Nica, de la Dinamo, l-a învins pe campionul național Ale-xandru Gheorghe (Petrolul Ploiești).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1993 secunde