De la Pitești, la Vaasa! Atleții constănțeni, prezenți în competițiile săptămânii

155
De la Pitești, la Vaasa! Atleții constănțeni, prezenți în competițiile săptămânii - delapitesti-1498147130.jpg

Articole de la același autor

În perioada 22-26 iunie, la Vaasa (Finlanda), are loc Cupa Europei pe echipe la atletism. 


Delegația României este formată din nu mai puțin de 61 de sportivi, printre care și Ionuț Neagoe (antrenor Angela Popescu), de la CS Farul Constanța, care va concura în probele de 100 și 4x100 metri. În Scandinavia, au mai făcut deplasarea și alți sportivi cu rezultate excelente în palmares, cum ar fi Cristian Radu (CSM Ploiești/CS Farul, antrenor Robertino Tănase) și Andreea Grecu (antrenor Paul Neagu). Cea din urmă, este una din cele mai valoroase atlete ale României, fiind multiplă medaliată în competițiile naționale. De asemenea, Andreea Grecu face parte și din lotul național feminin de bob. 


Primele trei națiuni în clasament vor promova în Superliga Europei. 


Tot în această perioadă, pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Pitești, are loc etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism - juniori 2. 


CS Farul Constanța va fi reprezentat de Ioana Colibășanu (dublă legitimare cu LPS, antrenor Carmen Botea), Bianca Șiangă (antrenor Eveline Lisenco), Ștefan Oprișan (200, 400 și 800 metri, antrenor Eveline Lisenco) și Marian Petre (lungime și triplusalt, antrenor Alin Larion). 


În afara concursului (HC), va mai alerga un farist, Andrei Cojocaru (antrenor Eveline Lisenco), în proba de 400 metri garduri, pentru a-și îndeplini baremul de calificare la Campionatul European de juniori.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.426 secunde