Darren Cahill a dezvăluit secretul perseverenței Simonei Halep

230
Darren Cahill a dezvăluit secretul perseverenței Simonei Halep - cahillhalep-1610727640.jpg

Articole de la același autor

Darren Cahill a declarat că este mândru de faptul că Simona Halep a reuşit să rămână în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume mai bine de 5 ani şi pune acest fapt pe dorinţa extraordinară a româncei de a câştiga fiecare meci.

„Simona nu a mai ieşit din top 5 în ultimii 5-6 ani. Pentru o jucătoare de înălţimea ei, care nu are o armă importantă, să rămână aici şi să câştige în continuare, este ceva demn de lăudat. Nu este deloc uşor. Vezi multe jucătoare care au un an-doi buni, iar apoi coboară pentru că e foarte dificil să rezişti fizic la acest nivel. Dar Simona nu a făcut asta, a continuat să câştige şi urăşte să piardă. Se enervează rău când pierde, din acest motiv luptă până la ultima picătură ca să câştige”, a spus Darren Cahill la emisiunea Sports Day.

Cahill a vorbit şi despre paradoxul faptului că este mai celebru în România decât în Australia.

„Sunt un nume mai mare în România decât în Australia. În Australia sunt fiul lui Jack (fost mare jucător de fotbal australian – n.red.), dar sunt mult mai fericit că în România sunt antrenorul Simonei”, a mai explicat antrenorul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0892 secunde