Challenge Cup la rugby, etapa a cincea

Daniel Carpo și Cătălin Nicolae, în lotul Stejarilor pentru meciul cu Bourgoin

711
Daniel Carpo și Cătălin Nicolae, în lotul Stejarilor pentru meciul cu Bourgoin - 0296519c8b410e1e060404694f891566.jpg

Articole de la același autor

Meciul pe care Stejarii București îl au programat în etapa a cincea a Challenge Cup la rugby, la Bourgoin, se va disputa conform programării inițiale, joi, 14 noiembrie, a precizat antrenorul federal Daniel Mitrea.

Selecționata Stejarii București va juca, mâine, partida din runda cu nu-mărul 5 din Challenge Cup, Grupa I, în deplasare, la Bourgoin (Franța).
Disputarea jocului fusese pusă sub semnul întrebării, din cauza ninsorii abundente ce a afectat multe regiuni ale Hexagonului, însă organizatorul competiției, European Challenge, a intervenit ferm: "Cine nu reușește să asigure condițiile de a se disputa partidele va pierde respectivul meci", a fost mesajul transmis, iar francezii s-au conformat. "Terenul a fost curățat de zăpadă și acoperit cu o prelată, așa că partida se va juca după programarea inițială, joi, 14 ianuarie, de la ora 19.30 (n.r. - 20.30, ora României)", informează site-ul oficial al clubului Bourgoin.
Pentru a pregăti acest meci, rugbiștii români s-au reunit, la începutul săptămânii, la Izvorani. Ieri, au avut loc două antrenamente, iar astăzi, delegația tricoloră face depla-sarea către Bourgoin.
În lotul Stejarilor, se regăsesc și doi sportivi constănțeni, Daniel Carpo (în compartimentul de înaintare) și Cătălin Nicolae (în linia de trei-sferturi), ambii legitimați la RCJ Farul. Arbitrul întâlnirii este Stefano Penne.
În clasamentul la zi al Grupei I, lideră este Leeds (Marea Britanie; 14 puncte), urmată de Bourgoin (14 p), Stejarii (6 p) și Parma (Italia; 4 p).

Turneu de veterani, în Spania
Veteranii clubului spaniol Elche Rugby Club organizează, în data de 24 aprilie, un turneu destinat jucătorilor cu vârste peste 35 de ani. Meciurile se vor disputa după regulamentul de old boys, iar la turneu vor participa primele zece echipe care se înscriu până la termenul limită, 28 februarie. Fiecare echipă va disputa maximum patru partide de câte 20 de minute.
Echipele românești care vor să participe la concurs trebuie să-și trimită documentația la adresa [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Decembrie 2009
Stire din Sport : Placaje în patria rugby-ului
Pagina a fost generata in 0.6236 secunde