Dan Petrescu le-a vizitat la antrenament pe Irina Begu și Sorana Cîrstea

127
Dan Petrescu le-a vizitat la antrenament pe Irina Begu și Sorana Cîrstea - dan-1518110206.jpg

Articole recomandate

După fotbal, tenisul este sportul preferat al lui Dan Petrescu, iar antrenorul liderului CFR Cluj le-a vizitat pe fetele din echipa de FED Cup a României, înaintea meciului cu Canada. Acestea au primit și cadouri de la Dan Petrescu, cu însemnele echipei CFR Cluj. Petrescu nu va putea să le susțină din tribună, la Cluj. Va fi la București, pentru derby-ul primelor clasate, cu FCSB.


"Îmi doream foarte mult să fiu în tribună, dar sunt convins că se vor descurca foarte bine...mergem mai departe", a spus Dan Petrescu.


Întrebat care este favorita sa dintre componentele echipei de Fed Cup, Dan Patrescu a răspuns: "Normal că Simona Halep, ar fi culmea sa fie altcineva"


Dan Petrescu a recunoscut că, din cauza parcursului Simonei la Australian Open, a neglijat mai multe ședințe de pregătire în cantonamentul din Spania.


"Culio s-a cam enervat pe noi: 'Hai, antrenați-vă, lăsați-mă cu Simona'. Noi nu ne mai gândeam la antrenament, inclusiv eu, care sunt mai serios", a recunoscut Petrescu, potrivit digisport.ro.


Deși inițial a fost convocată, Simona Halep, numărul doi mondial, a anunțat că nu va juca pentru echipa de Fed Cup din cauza faptului că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open. Simona a mers totuși la Cluj pentru a le susține pe fete, dar și pentru a fi consultată de medicul Irimia.


Componentele echipei de Fed Cup a României: Irina-Camelia Begu (37 WTA), Sorana Cîrstea (38 WTA), Ana Bogdan (86 WTA) și Raluca Olaru (45 WTA la dublu), și căpitanul nejucător Florin Segărceanu.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7995 secunde