Dan Petrescu ar putea reveni în antrenorat, la 6 luni după despărțirea de Kayserispor

166
Dan Petrescu ar putea reveni în antrenorat, la 6 luni după despărțirea de Kayserispor - danpetrescuavere28demilioanedeeu-1627986685.jpg

Articole de la același autor

Dan Petrescu (53 de ani) este liber de contract după despărțirea de Kayserispor, din iarnă. Ultima aventură a antrenorului român în Turica a durat puțin peste o lună, iar acum "Bursucul" este fără angajament, din luna februarie.

Presa din Rusia scrie azi că tehnicianul care i-a adus CFR-ului 3 din ultimele 4 titluri de campioană este pe lista celor de la FK Rostov. Sports.ru anunță că antrenorul român se luptă cu Stanimir Stoilov pentru a-l înlocui pe Valery Karpin la cârma echipei ruse. Sursa citată mai scrie că este o chestiune de zile până când vor începe negocierile.

În sezonul trecut, FK Rostov a terminat pe locul 9, cu o linie de clasament 13-4-13. Lotul formației ruse este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 50 de milioane de euro. Campionatul din Rusia este unul cunoscut pentru Dan Petrescu. "Bursucul" a mai pregătit-o pe Kuban Krasnodar, formație alături de care a promovat în prima ligă în 2008/2009. În sezonul următor, formația a încheiat pe locul 8, în condițiile în care obiectivul era evitarea retrogradării.

Dan Petrescu a mai pregătit-o în Rusia și pe Dinamo Moscova, între 2012 și 2014. În primul sezon, formația a terminat pe locul 7, iar în ediția următoare s-a clasat pe poziția a 4-a. Ulterior, în 2016, antrenorul român s-a întors la Kuban Krasnodar, dar nu a reușit să salveze clubul, care, măcinat de probleme financiare, s-a desființat în 2018.

Dan Petrescu le-a pregătit în cariera sa până acum pe Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al-Nasr, CFR Cluj, Guizhou Hengfeng și Kayserispor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3466 secunde