Mai multe ştiri online:

Dan Alexa este noul antrenor al echipei de fotbal Astra Giurgiu

Ştire online publicată Vineri, 14 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Dan Alexa a fost numit, joi, în funcția de antrenor principal al echipei de fotbal Astra Giurgiu, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.


Alexa a condus deja un antrenament, alături de secunzii Costel Ilie, George Alexandru Neagu și Ionuț Boșneag, joi, pe stadionul Astra din Ploiești, cu 24 de jucători.


Astra a oficializat, tot joi, despărțirea de antrenorul Costel Enache, cel care a dus echipa până în finala Cupei României (pierdută în prelungiri cu FC Viitorul).


Alexa a antrenat în ultimele sezoane echipa Dunărea Călărași, pe care a promovat-o în Liga I vara trecută, dar pe care nu a reușit să o salveze de la retrogradare în sezonul recent încheiat.


Sursă: Agerpres
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7831 secunde