Andreea Răducan:

"Dacă nu luam Nurofenul, nu mai ieșea lumea în stradă să mă susțină!"

1318
Fosta campioană olimpică la gimnastică Andreea Răducan a declarat, ieri, că încearcă să privească partea plăcută a scandalului de dopaj în care a fost implicată la JO de la Sydney 2000, precizând că, dacă nu ar fi luat pastila de Nurofen, nu ar mai fi ieșit lumea în stradă să o susțină.
"Eu m-am dus la medic pentru o durere de cap, nici măcar nu știu dacă eram răcită. Dar încerc să privesc partea plăcută a lucrurilor, dacă nu luam Nurofenul ăla, nu mai ieșea o lume întreagă în stradă să mă susțină", a spus Andreea, la conferința prilejuită de lansarea volumul autobiografic "Reversul medaliei".
Prezentă la eveniment, Simona Amânar, căreia i-a revenit medalia de aur, deoarece s-a clasat a doua la individual compus, a afirmat că o va ajuta pe Andreea Răducan să își recapete titlul olimpic.
"Dacă vrei să iei medalia înapoi, te voi ajuta cu cea mai mare plăcere. Pentru că eu am acceptat această medalie fiindcă era a României. Indiferent ce vrea să faci, România are două campioane olimpice: Andreea Răducan și eu", a spus fosta gimnastă constănțeană.
La conferința Andreei Răducan, au mai participat foste mari campioane, precum Maria Olaru, Andreea Isărescu, Andreea Cacovean, Corina Ungureanu, Otilia Bădescu, Carmen Bunaciu, Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Monica Iagăr și Doina Ignat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.528 secunde