Fotbaliștii Farului se pregătesc de războiul de la Ploiești

"Dacă jucăm ca în meciul cu Brănești, batem Petrolul"

2612

Articole de la același autor

Jucătorii Farului cred că pot câștiga, duminică, în fieful Petrolului, pentru a rămâne cu șanse însemnate în cursa pentru promovare. "Dacă jucăm ca în disputa cu Victoria Brănești, batem. Însă eu cred că și fără victorie la Ploiești păstrăm șanse la promovare. Returul e lung și se mai pot întâmpla multe. Nu știu dacă voi fi iar titular, dar vreau să dau gol. Sper să am mai mult noroc decât la meciul trecut", a declarat vârful nigerian Kehinde Fatai, titularizat în atac împotriva Brăneștiului.
"Clar, meciul cu Petrolul e decisiv. Obiectivul nostru e să luăm trei puncte din acest meci și să batem apoi și Snagovul, acasă. Ne jucăm ultima carte pentru promovare. Va fi un meci greu, în care cred că miza își va pune amprenta pe evoluția ambelor formații", a spus și juniorul Farului, Cosmin Matei.
După meci, Matei nu va reveni la Constanța, ci se va duce la Mogoșoaia, la lotul național Under-19, cu care, miercuri, 31 martie, va susține un meci amical cu un adversar de calibru, Elveția.
"Toate partidele sunt decisive, dar cred că, după meciurile cu Petrolul, Snagov și Sportul, vom ști clar care vor fi șansele noastre de promovare. Dacă va fi ori albă, ori neagră. Nu avem ce să le reproșăm jucătorilor noștri în partida cu Brănești. Au jucat, dar i-a lovit ghinionul. Au avut șase ocazii mari, dintre care patru din poziție de singur cu portarul. Plus un 11 m neacordat. Dacă vor juca tot așa și în continuare, nu le va sta nimeni în cale. Așa trebuie să evoluăm pentru a promova. Acesta să fie nivelul, ba chiar și mai înalt", a precizat, pentru "Cuget Liber", și Vicențiu Iorgulescu, managerul general al Farului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3219 secunde