Divizia A1 de volei masculin

CVM Tomis și-a reintrat în ritm odată cu victoria în fața Clujului

245
CVM Tomis și-a reintrat în ritm odată cu victoria în fața Clujului - voleicvmtomis25-1352054009.jpg
Vicecampioana României, CVM Tomis, a învins, sâmbătă, ultima clasată în Divizia A1 la volei masculin, Universitatea Cluj, cu scorul 3-1 (25-9, 25-15, 19-25, 25-12), joc contând pentru a cincea etapă.


Constănțenii au disputat partida cu studenții clujeni la mai puțin de 48 de ore după eșecul din Liga Campionilor cu polonezii de la PGE Skra Belchatow, iar Radovan Gacic le-a oferit șansa de a juca și unor rezerve, respectiv Borota, Merkushev, Bojovic, Lescov și Tănăsescu. 

Astăzi, CVM Tomis va susține încă un meci oficial la Constanța, în manșa tur din sferturile de finală ale Cupei României, cu Știința Explorări Baia Mare, de la ora 15.00. 

"Am jucat foarte bine în seturile 1, 2 și 4, când am forțat în permanență cu serviciul, așa cum stabilisem înainte de meci. În setul 3, ne-am pierdut puțin din ritm, poate și pentru că au fost pe teren jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon. Sunt mulțumit de evoluția lor, acum așteptăm meciul cu Baia Mare. Avem meciuri la intervale scurte de timp, de aceea toți jucătorii din lot vor primi șansa de a evolua", a declarat, la finalul partidei cu U Cluj, antrenorul Radovan Gacic. 

CVM Tomis (antrenori, Radovan Gacic și Erkan Togan): Javier Gonzalez - Olli-Pekka Ojansivu, Andrei Laza, Mladen Bojovic, Igor Merkushev, Dan Borota + Răzvan Tănăsescu - libero. Au mai jucat: Marin Lescov, Andrei Spînu. 

Etapa viitoare, CVM Tomis va juca contra CSM București, sâmbătă. 

Alte rezultate ale etapei a V-a: SCMU Craiova - Pheonix Șimleul Silvaniei 3-2, Steaua București - Explorări Baia Mare 0-3, Remat Zalău - CSM Agronomia București 3-0, CS Unirea Dej - Dinamo București 3-0.

CVM Tomis este lideră în clasamentul Diviziei A1, cu 13 puncte, fiind urmată de Știința Baia Mare, cu 11 puncte, și SCMU Craiova, cu 10 puncte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Sport : Duel cu un "gigant" al Europei
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Sport : CVM Tomis Constanța, victorie cu U. Cluj
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Sport : CSV 2004 Tomis caută un nou succes la Bacău
Pagina a fost generata in 1.5233 secunde