CVM Tomis, la o victorie distanță de titlul de campioană

141
CVM Tomis, la o victorie distanță de titlul de campioană - cvmtomis-1429810921.jpg

Articole de la același autor

CVM Tomis este la un singur pas de un nou titlu de campioană națională. Constănțenii conduc pe ACS VM Zalău cu scorul general de 2-0, în finala Diviziei A1 de volei masculin. 


Săptămâna aceasta, la Constanța, a fost un adevărat spectacol voleibalistic, cele mai bune două echipe din țară înfruntându-se în primele meciuri ale finalei campionatului. Elevii lui Martin Stoev și Radu Began s-au impus în ambele meciuri, cu scor identic, 3-1.


Ca și în primul meci, CVM Tomis și-a adjudecat primele două seturi cu același scor, 25-22. În cel de-al treilea, oaspeții au reușit să obțină punctul de onoare, câștigând setul cu 25-19. În runda finală, scorul a fost foarte strâns, în majoritatea timpului, echipele fiind la egalitate. Zalăul a condus la primul time-out tehnic (8-7), CVM, la cel de-al doilea (16-15). Con-stănțenii s-au reinstalat la conducere 


(21-20) și, deși finalul partidei a adus ceva emoții în rândul suporterilor constănțeni, CVM a încheiat partida din nou cu 25-22. 


"Zalăul a jucat mai bine decât în primul meci, s-au obișnuit cu sala și s-au odihnit mai mult, era și normal să joace mai bine. Încă nu suntem campioni, mai avem un meci de câștigat, sper să o facem din prima. Dacă nu, mai avem încă două șanse", a declarat centrul echipei constănțene, Andrei Spînu. 


CVM Tomis mai are nevoie de doar o victorie pentru a obține cel de-al șaselea titlu. Luni, la Zalău, se va juca cel de-al treilea meci din finală. Dacă ardelenii îl câștigă, în următoarea zi se va juca meciul patru. În caz de egalitate, meciul decisiv se va disputa la Constanța. Un lucru este clar, fiind pe teren propriu, Zalăul nu se va "preda" ușor. 


"Am întâlnit în această finală cea mai bună echipă din ultimii ani. Sunt meciuri foarte grele. Ne este greu să ne ridicăm la nivelul lor, dar cred că am reușit pe alocuri să obținem un joc bun. Constanța este o echipă foarte bună", a declarat Adrian Feher, libero-ul Zalăului. 


Meciurile de la Zalău vor putea fi urmărite pe Digi Sport, luni, de la ora 19.15, și, eventual, marți, de la ora 19.00. CVM Tomis va pleca, mâine dimineață, spre Zalău. 


Chiar dacă seniorii și-au încheiat recitalul la Sala Sporturilor, echipa de cadeți a clubului constănțean va disputa, în perioada 25-27 aprilie, turneul semifinal al Campionatului Național de cadeți. 


CVM Tomis va găzdui meciurile Seriei I, din care face parte, alături de CSS "Nicu Gane" Fălticeni, LPS VCM Piatra Neamț și CSS Tulcea. Sâmbătă și duminică, meciurile se vor desfășura la Sala Spor-turilor, de la orele 15.00 și 17.00. Luni, partidele se vor juca de la orele 10.00 și 12.00. 


În această fază a campionatului, sunt patru serii de câte patru echipe fiecare. La turneul final se vor califica primele două echipe din fiecare serie. Clubul constănțean speră ca și echipa de cadeți să facă pasul către finală, așa cum au făcut-o echipele de seniori, juniori, speranțe și minivolei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5266 secunde