CVM Tomis a câștigat, pentru a șaptea oară, Cupa României

142
CVM Tomis a câștigat, pentru a șaptea oară, Cupa României - voleicvmtomiscupa-1367167344.jpg
Campioana Românieila volei masculin, CVM Tomis Constanța, a câștigat, sâmbătă, Cupa României, la Craiova, după ce

a învins, în finală, pe deținătoarea trofeului, Remat Zalău. Este al șaptelea trofeu obținut, după cele din 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 și 2010.

În finala Cupei României, CVM Tomis s-a impus, cu scorul de 3-0 (25-16, 25-22, 28-26), în fața formației Remat Zalău, care cucerise în 2012 și campionatul și Cupa României. În semifinale, disputate vineri, echipa condusă de bulgarul Martin Stoev a dispus de Unirea Dej, scor 3-0 (25-23, 25-16, 25-17), în timp ce Zalău a câștigat cu Dinamo, tot 3-0. Conducerea clubului constănțean s-a declarat mulțumită de performan-țele reușite în acest an, respectiv câștigarea titlului național și Cupa României. De asemenea, clubul de pe litoral și-a mai adjudecat titlul național la nivelul cadeților și urmărește alte două titluri la grupele de speranțe și juniori, care vor disputa, luna viitoare, turnee finale. "Este plăcut să aducem din nou trofeul acasă, dar, după cum au mers lucrurile anul acesta, au început să mai crească și pretențiile noastre, din punct de vedere al realizărilor la grupele de juniori. Nu ne mai mulțumim numai cu atâta și vrem să arătăm că suntem campioana la volei în România, la toate categoriile de vârstă, nu numai la seniori", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr.

Pauză binemeritată și schimbări în lot

Odată cu realizarea obiectivului, seniorii CVM Tomis au primit vacanță până la începerea noului sezon al Diviziei A1, atunci când, mai mult ca sigur, lotul va fi reînnoit cu jucători puternici, în vederea participării în Liga Campionilor. "Pentru seniori, urmează o binevenită și meritată pauză, care va fi destul de lungă, datorită calendarului competițional al Confederației In-ternaționale de Volei, perioadă în care unii jucători se vor duce la loturile naționale, alții vor urma anumite tratamente medicale pentru a-și reîmprospăta sănătatea, iar unii, din păcate, vor fi nevoiți să-și caute alte angajamente, așa cum și noi, la rândul nostru, vom căuta alți jucători care să facă parte din grupul nostru", ne-a mai spus Serhan Cadâr. Juniorii CVM Tomis au demonstrat și ei că pot ține ștacheta la un nivel ridicat, la fel ca colegii lor seniori, astfel că, din sezonul următor al DA1, unii din ei ar putea să îmbrace tricoul campioanei. "În mod sigur, vor fi cooptați la echipa seniorilor și jucători din pe-piniera clubului nostru. Bineînțeles, în funcție de capacitatea pe care o vor manifesta la antrenamente în perioada de pregătire precompetițională", a mai precizat directorul executiv Serhan Cadâr.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3554 secunde