Cursuri de prim ajutor certificate World Rugby, în această lună, la Constanța

214
Cursuri de prim ajutor certificate World Rugby,  în această lună,  la Constanța - cursuri-1538585138.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Rugby continuă seria acțiunilor cu caracter social prin organizarea unui nou curs de prim ajutor. Acesta este gratuit și se adresează tuturor celor interesați, indiferent de pregătirea profesională. Astfel, duminică, 28 octombrie, la Constanța, va avea loc un curs de prim ajutor Level 1, certificat World Rugby.

"Suntem bucuroși că putem aduce și la Constanța acest curs și sperăm să avem alături de noi participanți la fel de entuziaști și dornici de a afla lucruri noi. În principiu, aceste cursuri se adresează mai ales celor care activează în staff-urile tehnice ale echipelor de rugby, arbitrilor și kinetoterapeuților, pentru a le oferi o pregătire suplimentară în cazul apariției unor accidentări în care diferența în ce privește recuperarea victimei este făcută de viteza cu care ei reacționează, însă îi așteptăm alături de noi pe toți cei care doresc să dea o mână de ajutor celor de lângă ei care se pot afla în situații medicale extreme", a declarat Alin Popescu, managerul medical al FRR.

În afara evenimentului trecut de la Iași și cel ce va urma la Constanța, va mai avea loc și un al treilea curs de prim ajutor certificat World Rugby, în acest an, la București, în luna decembrie, data desfășurării acestuia urmând sa fie anunțată ulterior. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Sănătate : Cursuri de prim ajutor pentru părinți
Pagina a fost generata in 0.3911 secunde