Cupa West Side, primul turneu național de squash, la Constanța

120

Articole de la același autor

După trei luni de pauză, competițiile de squash se reîntorc la Constanța. Sâm-bătă și duminică, pe terenurile complexului West Side din incinta Maritimo se va organiza primul turneu național al sezonului - Cupa West Side Maritimo, com-petiție organizată sub egida Federației Române de Squash. 


Turneul se adresează ca-tegoriei feminine și Diviziei A masculin. Doritorii se mai pot înscrie până mâine, ora 20.00. Înscrierile se fac la recepția West Side, la numerele de telefon 0341.173.111 sau 0744.313.242, ori pe site-ul www.tournament software.com/cupawestsidemaritimo. 


La masculin, se va juca pe tablou de 32, iar la feminin, tablou de 16. 


Câștigătorii vor fi premiați cu echipament sportiv. 


"Sperăm ca numărul participanților să fie cât mai mare. Așteptăm jucători din toată țara. Vor veni șase jucători din Top 10 național. Cu siguranță va fi o com-petiție frumoasă și îi invităm pe toți cei care sunt curioși să știe cum se joacă squash să vină să fie spectatori și, de ce nu, să-și susțină favoriții", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică. 


Organizatorii Cupei West Side Mari-timo sunt ACS Squash West Side, Complexul West Side, Maritimo Shopping Center și Ursus. 


Din toamna acestui an, ACS West Side va demara o campanie de selecție în instituțiile de învățământ, atât în rândul elevilor, cât și al studenților. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.1542 secunde