Cupa West Side la squash, în week-end, la Constanța

200

Articole de la același autor

Sâmbătă, 3 septembrie, și duminică, 4 septembrie, pe cele două terenuri ale Complexului West Side din incinta Maritimo Shopping Center, va avea loc a zecea ediție a Cupei West Side la squash, pentru categoriile seniori, respectiv senioare.

Competiția este organizată de ACS Squash West Side, sub egida Federației Române de Squash, în parteneriat cu Complexul West Side, Maritimo Shopping Center, Ursus, Coca Cola și Flora Farm.

Ieri a fost ultima zi de înscrieri, iar astăzi se va stabili programul după care se vor disputa partidele. Sâmbătă, se joacă între orele 9.30 - 21.00, iar duminică, între orele 10.30 și 17.00.

Primii patru clasați la fiecare categorie vor fi recompensați cu diplome, cupe, echipament sportiv și alte premii speciale pregătite de către sponsorii evenimentului.

Totodată, vor fi acordate două distincții speciale pentru a onora eforturile și performanța sportivilor. Prima distincție va fi "Premiul Fair-play", acordat în urma desemnării de către arbitrul principal în colaborare cu reprezentanții Colegiului Central al Arbitrilor. Cel de-al doilea premiu special va fi "Premiul pentru cel mai disputat meci", acordat protago-niștilor acestuia în urma desemnării de către reprezentanții Comisiei de Competiții.

"Această ediție se va disputa într-un nou sistem de joc. E vorba despre turnee de elită, la care participă cei mai buni jucători din țară. În funcție de numărul de jucători, se vor constitui Diviziile A, respectiv B. Dacă sunt mai puțin de 32 de jucători, se vor disputa partide numai în Divizia A, iar dacă numărul înscrierilor depășește cifra 32, atunci se va constitui și Divizia B, toate precedate de o sesiune de calificări. Acest raționament este valabil doar în întrecerea masculină", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele ACS Squash West Side, Ilie Bănică, acesta adăugând că, la turneul de la Constanța, vor fi prezenți cel puțin șase jucători din Top 10 național.

La feminin, conform site-ului Federației Române de Squash, se va juca numai într-o singură divizie, DA, fiind acceptate în concurs 16 sportive, dintre care organizatorii pot acorda maximum patru wild-carduri, acolo unde este cazul. Turneul se joacă în sistem eliminatoriu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1141 secunde