Cupa Sport pentru Sănătate și-a desemnat învingătorii

486
Cupa Sport pentru Sănătate și-a desemnat învingătorii - cupasport-1461695095.jpg

Articole de la același autor

Asociația Sport pentru Sănătate a organizat, la Tomis Mall, Cupa Sport pentru Sănătate la tenis de masă, competiție dedicată exclusiv amatorilor, eveniment ajuns la cea de-a XXll-a ediție. Concurenții, înscriși pe patru nivele de joc (avansați, experimentați, interme-diari și începători), își dispută lunar trofeele puse în joc de ONG-ul organizator, într-o atmosferă ca-racterizată prin sport, sănătate și voie bună. 


La finalul a peste 200 de partide disputate în cele patru zile de concurs, pe primele patru poziții la Superligă (amatori avansați) s-au clasat Silviu Mitrea, Leontin Bădescu, Lucian Firică și Daniel Bălăucă. Trofeul sezonului "de iarnă" a fost adjudecat, pe baza punctelor acumulate în cele șapte competiții lunare, de Silviu Mitrea, cu un avans de 20 de puncte față de principalul urmăritor, Leontin Bădescu. 


La Liga Master (amatori experi-mentați), finala s-a disputat între Daniel Niculae și Florin Nicula, cel dintâi adjudecându-și trofeul lunii aprilie. Câștigătorul sezonului este însă Florin Nazare, care l-a devansat în clasament pe Dragoș Suciu, în final fiind nevoie de un meci de departajare între cei doi. 


Liga Challenge (amatori intermediari) a fost câștigată de Costel Dorofte, podiumul fiind completat de Ionuț Barzan, Viorel Durac și Adrian Iftimiciuc. Trofeul de sezon i-a revenit lui Ionuț Barzan, câștigat la mare luptă și la o diferență de numai 10 puncte de ocupantul locului secund, Costel Dorofte. 


Pe primele trei poziții la Liga Starter (amatori începători) s-au situat Sergiu Medeșan, unul dintre cei mai buni juniori constănțeni la tenis de câmp, care însă practică ocazional și tenisul de masă ca și metodă de relaxare, Felician Medeșan, tatăl acestuia, și Andrei Radu. 


Sezonul de "vară" va debuta pe 21 mai, iar iubitorii tenisului de masă se pot înscrie accesând site-ul www.sportpentrusanatate.com. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Aprilie 2016
Stire din Sport : Medalie de argint pentru LPS Constanța
Pagina a fost generata in 2.4726 secunde