Cupa Speranței, la Năvodari. Micuțul Alin are nevoie de noi!

201
Cupa Speranței, la Năvodari. Micuțul Alin are nevoie de noi! - cupasperantei-1550873011.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 23 februarie, și duminică, 24 februarie, la Sala Sporturilor din Năvodari, va avea loc Cupa Speranței la fotbal - copii 10-11 ani, eveniment ce va avea scop umanitar, în încercarea de a-i oferi micuțului Alin Amariei, din Castelu, județul Constanța, în vârstă de 10 ani, șansa la o viață mai bună. 


Acesta avea doar patru ani când i-a fost descoperită în creierul mic o tumoare, semn al unui tip de cancer care evoluează. Un copil perfect sănătos, care până atunci nu luase vreun medicament, care nu știa cum arată un spital, începea o luptă cruntă și istovitoare, în care miza este tocmai viața lui. Au urmat șase ani în care băiețelul a fost supus testelor și investigațiilor de specialitate, a făcut zeci de examinări RMN și ședințe de chimioterapie. A urmat operația pe creier, în care a intrat de trei ori în stop cardio-respirator. 


Șansa lui Alin ar putea veni tot din Turcia, unde specialiștii oncologi au gândit un nou tip de tratament pentru a-l salva pe băiețelul care mai are un dușman nemilos: timpul. Medicii au apreciat, judecând după dimensiunile tumorii și după evoluția sa alarmantă din ultima perioadă, că două luni ar fi limita maximă de timp în care trebuie începută noua cură, de data aceasta intravenoasă. Băiatul are nevoie urgent de 33.000 de euro, bani care includ doar tratamentul si investigațiile.

Șase echipe din județ și-au anunțat prezența la această competiție, împărțite în două grupe: A: AS Atletic Junior, ASC Luceafărul Constanța, AS Sporting Năvodari; B: CS Năvodari, AS Arsenal Constanța, CS Portul Constanța.

Duminică, de la ora 13.00, vor avea loc semifinalele, finala mică și finala mare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4378 secunde