Cupa Sakura, ultimul test înaintea Europenelor de Kung-Fu

149
Cupa Sakura, ultimul test înaintea Europenelor de Kung-Fu - cupa-1477932776.jpg

Articole de la același autor

Sala de jocuri sportive a Complexului "Tomis", din strada Flămânda, a găzduit, duminică, întrecerile celei de-a treia ediții a Cupei Sakura la Karate Kyoukushin și la Kung-Fu, individual. 


La competiție, au participat 125 de sportivi reprezentând cluburile CS Marea Neagră, CSU Neptun Constanța, CSA Axiopolis, CS Axiopolis Sport Cernavodă, CS Shaolin Callatis, CS Noua Generație Mangalia, CS Agigea, CS Wind Extreme, CS Marțial și CS Taichido-Ryu. 


"Concursul de Kung-Fu s-a desfășurat pe durata a șase ore, cei mai mulți sportivi au participat la două probe, iar câțiva, la toate cele trei probe. Meciurile au fost foarte disputate, sportivii luptând cu multă dăruire pentru a obține medaliile puse în joc, fiind un test util înaintea Campionatelor Naționale și pentru sportivii din lotul național de Kung-Fu, ultimul concurs înaintea Campionatului European, din luna decembrie. 


Performerul Cupei a fost sportivul Marius Sandu, de la CSA Axiopolis Sport Cernavodă, antrenat de Mircea Stoian, care a obținut trei medalii de aur, însă toți participanții merită felicitați. Mulțumim și pe această cale organizatorilor conduși de Valeriu Ariton, care au asigurat cele mai bune condiții pentru desfășurarea concursului", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Române de Kung-Fu, Florin Iordănoaia, 6 Duan Kung-Fu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Sport : Antrenamente de Kung-Fu, la CS Marea Neagră
Pagina a fost generata in 0.4911 secunde