Cupa României la baschet 3x3. Virgil Stănescu, "înregimentat" de BC Athletic?

244
Cupa României la baschet 3x3. Virgil Stănescu,

Articole de la același autor

Clubul BC Athletic Constanța a lansat, ieri, un concurs în mediul online, în care suporterii trebuie să recunoască numele celui de-al patrulea jucător care va juca alături de "Gladiatorii din Tomis" la ultimele două turnee ale Cupei României de baschet 3x3, din Capitală, în acest week-end. 
Alături de Cezar Bărăgău, Alin Andrieș și Adrian Trandafir se mai identifică o siluetă impunătoare. Semnalmente: este născut la București, nu a jucat niciodată pentru o echipă din Constanța, a jucat în Euroligă, EuroCup și EuroChallenge, a jucat în NCAA, a fost ales de cinci ori cel mai bun jucător al României și a fost timp de 15 ani selecționat în echipa de baschet a României, unde a fost de nenumărate ori căpitan. 
Aproximativ 90% din cei care au votat au spus un singur nume: Virgil Stănescu, unul din cei mai valoroși baschetbaliști ai României din ultimii 20 de ani. Extrem de experimentat (42 de ani), cu o statură de invidiat (2.08 m), Virgil Stănescu ar putea reprezenta o soluție viabilă pentru BC Athletic, ce va merge la București să pună mâna pe medaliile Cupei României de baschet 3x3. 


S-a încheiat sezonul în Liga de Baschet Amator 
Sezonul 2018-2019 al Ligii de Baschet Amator Constanța se încheie cu zâmbetul pe buze pentru toată lumea. Un sezon în care s-a jucat baschet de plăcere, un sezon frumos, dar și competitiv. 
Final Four-ul a fost unul de neuitat, cu meciuri disputate până la ultima posesie. În finala mică, Saints a trecut de Axi Team, scor 58-57, în timp ce în finala mare s-au impus cei de la Animal Pack, după ce au învins pe Carp Team, cu 68-65. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7557 secunde