Cupa Primăverii la sabie și-a deschis porțile la Cumpăna

176

Articole de la același autor

Sala de sport a CS Victoria Cumpăna a găzduit, sâmbătă, prima ediție a concursului intitulat Cupa Primăverii la sabie, individual. 


Concursul a fost dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 13 ani, componenți ai CS Victoria Cumpăna și AS Astiana Constanța și a fost un prilej bun de verificare, în principal pentru cumpănenii antrenați de Sebastian Bezem, care au participat pentru prima dată la o competiție oficială. 


La eveniment, au participat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gîju, viceprimarul Florin Neagu, directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon, directorul CS Victoria Cumpăna, Ion Răuță, și Viorel Zvîncu, directorul executiv al Asociației Județene de Scrimă Constanța. 


Printre evidențiați, s-au aflat Iulia Ercuță (10-11 ani, AS Astiana), Mădălina Adam (12-13 ani, CS Victoria), Alexandru Pană (10-11 ani, CS Victoria), Sebastian Sivriu (12-13 ani, AS Astiana), Teo Cimpoiașu (cel mai tânăr sabrer, CS Victoria), Violeta Chiriță (cea mai tânără sabreră, CS Victoria), Silviu Diaconu (cel mai bun atac, CS Victoria) și Teodora Dicu (cea mai bună paradă, CS Victoria). 


Concursul a fost organizat de CS Victoria Cumpăna, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța și Asociației Județene de Scrimă Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1232 secunde