Cupa "Estival" la șah rapid, ediția întâi

2898
5
Cupa

Articole de la același autor

Duminică, 10 august, la sala cu același nume din Mamaia, va avea loc prima ediție a Cupei "Estival" la șah rapid. Conform informațiilor furnizate de președintele CS Sissa, Antonio Rușa, la competiție pot participa atât turiști veniți pe litoral, cât și jucători constănțeni. Premiile se vor acorda pe categorii, deci vor fi înscriși și simpli amatori care nu au coeficient ELO sau cei care nu sunt legitimați la vreun club de șah. Ora de începere a competiției - 9.00. 


Comentează știrea

claudiu
9 august 2014
informatie cu grad redus de viziune

bine, bine dar pe linga ce alta locatie este sala Estival, adica un punct de reper mai cunoscut ca sa gasim sala mai usor. mie nu imi spune nimic sala Estival, habar nu am unde sa o caut.

Adi
9 august 2014
Re: informatie

este la Palazu, la spitalul de nebuni

Răspuns la: informatie cu grad redus de viziune
Adăugat de : claudiu, 9 august 2014
bine, bine dar pe linga ce alta locatie este sala Estival, adica un punct de reper mai cunoscut ca sa gasim sala mai usor. mie nu imi spune nimic...
Taxi
10 august 2014
Estival

Puteai intreba un taximetrist, Claudiule!

Castigator
10 august 2014
Sah

Claudiu a castigat turneul, deci a gasit sala! Felicitari!

Un maestru
23 august 2014
sah si mat

Toni Soprano este un FOST PUSCARIAS care a fost abuzat psihic, in kur si in gura la PUSCARIE. In plus, este un dezaxat mintal care se crede antrenor de marii maestrii. A fost nevasta lui Voicu; din acest motiv ii face 100 de memoriale....l-a iubit foarte mult.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 August 2014
Stire din Sport : Cupa Maritimo la Șah, ediția a II-a
Pagina a fost generata in 0.4302 secunde