"Cupa Dobrogei" la yachting, în Marina Eforie

147

Articole de la același autor

Cea de-a III-a ediție a Regatei Internaționale "Cupa Dobrogei", pentru veliere sportive, se va desfășura anul acesta în perioada 12 - 15 septembrie, la Eforie Nord, fiind găzduită de Marina Eforie. 

Cursele pe apă se vor desfășura efectiv în intervalul 13-15 septembrie, în largul Mării Negre în dreptul por-tului turistic din Eforie (Marina Eforie). 

Clasele competiționale sunt: 470, 420, Laser Standard, Laser Radial, Laser 4.7, Cadet și Optimist. 

În total pentru cele trei zile de concurs sunt programate a se desfășura nouă regate. 

Organizatorul îi va răsplăti pe navigatorii clasați pe primele locuri la toate clasele și categoriile competiționale, cu un total de 15 cupe, 45 de medalii și 75 de diplome, ce vor atesta performanțele. 

Anul acesta, la competiția găzduită de orașul Eforie, organizatorii se așteptă ca la start să se alinieze cel puțin 100 de veliere fiind invitați să participe sportivii tuturor cluburilor de yachting din Româna și Bulgaria, invitații fiind transmise și către cluburi din Turcia, Republica Moldova, Grecia, Ucraina și către federațiile de yachting din țările balcanice. 

La ediția din anul 2011, ce s-a desfășurat la Balcik, Trofeul "Cupa Dobrogei" a fost adjudecat de veliștii de la CS Electrica Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4883 secunde