Cupa CELCO la tenis 2021 este înscrisă în calendarul FRT

261
Cupa CELCO la tenis 2021 este înscrisă în calendarul FRT - untitled-1631021161.jpg

Articole recomandate

Cupa CELCO la tenis pentru veterani, ediţia a XII-a, este de anul acesta înscrisă în calendarul Federaţiei Române de Tenis. Competiţia va avea loc, în perioada 9-12 septembrie 2021, la Tenis Club Idu din Mamaia, pe terenurile de zgură. Meciurile de dublu masculin pentru categoriile de vârstă 40+, 50+, 60+ şi 65+ vor aduce participanţilor atât premii în valoare de 3.200 euro, dar şi puncte în clasamentul FRT.

După pauza impusă de restricţiile sanitare manifestate în urma pandemiei Covid-19, Cupa CELCO la tenis revine, anul acesta, cu a XII-a ediţie şi păşeşte de acum într-o nouă ligă. De anul acesta, Cupa se va desfăşura şi sub egida Federaţiei Române de Tenis.

„Consecvent cu strategia de implicare în domeniul social, grupul de firme CELCO organizează, pentru a 12-a oară, turneul de tenis pentru veterani, Cupa CELCO. Este pentru prima dată când acest turneu figurează în calendarul FRT ca un turneu de gradul 6, iar participarea este la nivel naţional. Prezenţa jucătorilor la nivel naţional confirmă demersul făcut spre recunoaşterea acestui turneu ca un eveniment sportiv important, urmând ca, în ediţiile viitoare, gradul turneului să fie crescut, iar participarea sportivilor pe măsură”, a declarat Dănuţ Culeţu, co-organizator al turneului.

Meciurile vor începe joi, 9 septembrie, iar finalele şi festivitatea de premiere vor fi organizate, sâmbătă şi duminică, la terenul central al Clubului de Tenis Idu din Mamaia.

Pentru înscrieri şi detalii, vizitaţi pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/CupaCelcoFRT.

CELCO este unul dintre cei mai importanţi producători de zidărie BCA şi materiale de construcţie din România, iar de-a lungul anilor, responsabilitatea socială a devenit parte integrată din activităţile companiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4105 secunde