Cum s-au descurcat sportivii de la CS Farul la "Cupa cetății"

275

Articole de la același autor

În perioada 25-27 aprilie a avut loc cea de-a XVII-a ediție a "Cupei cetății", eveniment de gimnastică aerobică organizat la Deva. În urma competiției, sportivii constănțeni de la Clubul Sportiv Farul s-au întors acasă cu medalii și locuri fruntașe. 


Astfel, la individual masculin juniori 1, Lucian Săvulescu s-a clasat pe primul loc, în timp ce Adrian Biciu a ocupat locul al doilea. La individual feminin seniori, podiumul a fost cucerit de Oana Constantin (primul loc) și Maria Becze (locul al treilea). La categoria individual masculin seniori, Mircea Zamfir a luat locul I. 


În ceea ce privește categoria de grup juniori 1, locul I a fost ocupat de echipa formată din Andreea Scânteie, Andreea Drenea, Daciana Enache, Carmen Dobre și Alex-andra Popescu, sportive ale CS Farul. 


La categoria individual masculin juniori 2, Alexandru Scânteie s-a clasat pe locul al doilea, în timp ce la grup juniori 3, locul al treilea a fost ocupat de CS Farul Constanța, cu echipa formată din Andreea Coteț, Vicențiu Răducan, Leonard Manta, Andrei Popa și Eduard Costache. 


La trio seniori, primul loc de pe podium a fost cucerit de CS Farul, cu echipa formată din Anca Surdu, Andreea Bogati și Oana Constantin. La categoria perechi juniori 2, Ioana Calenici și Alexandru Scânteie au ocupat locul al doilea, în timp ce la perechi juniori 1, Daciana Enache și Lucian Săvulescu s-au clasat pe primul loc, iar Andreea Zaman și Ștefan Huștea au ocupat locul al treilea. La categoria perechi juniori 3, Viorica Scupra și Andrei Popa au luat locul al doilea. 


În ceea ce privește grup juniori 2, locul al doilea a fost ocupat de echipa formată din Ștefania Nistorenco, Bianca Petcu, Cătălina Străliciuc, Ioana Sofica și Lorena Jinga. La categoria trio juniori 1, primul loc a fost cucerit de Daciana Enache, Andreea Drenea și Andreea Scânteie, locul al doilea a fost ocupat de echipa formată din Adrian Biciu, Lovin Valentin și Lucian Săvulescu, în timp ce pe a treia poziție s-au clasat Viorica Dima, Carmen Dobre și Alexandra Popescu. 


În ceea ce privește clasamentul general pe cluburi la gimnastică aerobică, CS Farul Constanța a cucerit, și de această dată, primul loc. Antrenorii sportivilor sunt Maria Fumea, Cristiana Spânu, Cristina Dulgheriu și coregraful Nicoleta Dendiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1746 secunde