Cum s-au descurcat la națională jucătorii Viitorului

175
Cum s-au descurcat la națională jucătorii Viitorului - cumsau-1553712645.jpg

Articole recomandate

FC Viitorul a fost clubul care a oferit cei mai mulți jucători loturilor naționale, ce au fost angrenate, în această perioadă, în numeroase acțiuni.

În capul listei stau doi jucători, Ianis Hagi (20 de ani) și Tudor Băluță (20 de ani), folosiți de selecționerul echipei de seniori, Cosmin Contra, în duelurile din preliminariile EURO 2020. Astfel, Ianis Hagi a bifat 26 de minute în înfrângerea din Suedia (1-2) și o repriză în duelul câștigat contra Insu-lelor Feroe (4-1), în timp ce Băluță a fost titular contra Suediei, fiind schimbat în minutul 78. În cele două partide, au mai evoluat jucătorii Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău, Alexandru Mitriță și Cristian Manea, toți crescuți la Academia Hagi.

La tineret, selecționerul Mirel Rădoi a apelat la cinci jucători ai Viitorului, pentru confruntările amicale cu Spania U21 și Danemarca U20. În înfrângerea cu Spania (0-1), de la Marbella, Radu Boboc, Andrei Ciobanu și Denis Drăguș au fost titulari, pe parcurs făcându-și apariția și Carlo Casap. Al cincilea jucător, Virgil Ghiță, nu a jucat deloc. Contra danezilor, titulari au fost Denis Drăguș și Radu Boboc, primul dintre ei fiind marcatorul unicului gol al confruntării, în minutul 42. În cea de-a doua repriză au intrat pe teren și ceilalți patru jucători. Din lot au mai făcut parte și Cătălin Căbuz, Dragoș Nedelcu sau Florinel Coman, produse ale Academiei Hagi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8274 secunde