Cum motivează Simona Halep absența de la Fed Cup

162
Cum motivează Simona Halep absența de la Fed Cup - cummotiveaza-1517939432.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a confirmat, ieri, că nu va juca pentru echipa de Fed Cup a țării noastre în meciul cu Canada, din cauza faptului că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open.


"După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă și încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate, refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federației. Echipa e pe primul loc și e mult mai important ca în echipă să fie 4 jucătoare sănătoase, gata pentru meciuri, așa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România, deși e foarte important pentru mine, dar voi fi în tribune, la Cluj, pentru a le încuraja pe fete și a fi alături de echipă la acest meci important", a transmis Halep.


Segărceanu o convocase, deja, de luni, pe Ana Bogdan pentru meciul cu Canada. Jucătoarea numărul 86 mondial va face deplasarea la Cluj-Napoca, marți, alături de celelalte jucătoare din lot. 


Ana Bogdan a confirmat convocarea, printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, în care a scris simplu: "Fed Cup". 
Celelalte jucătoare convocate pentru meciul cu Canada sunt Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina-Camelia Begu (37 WTA) și Raluca Olaru (45 WTA la dublu). 


Echipa României întâlnește Canada, în zilele de 10 și 11 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a "Fed Cup".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Ianuarie 2018
Stire din Sport : "Sunt epuizată, am nevoie de odihnă"
Pagina a fost generata in 0.3769 secunde