€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Cum motivează Simona Halep absența de la Fed Cup

Ştire online publicată Miercuri, 07 Februarie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a confirmat, ieri, că nu va juca pentru echipa de Fed Cup a țării noastre în meciul cu Canada, din cauza faptului că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open.


„După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă și încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate, refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federației. Echipa e pe primul loc și e mult mai important ca în echipă să fie 4 jucătoare sănătoase, gata pentru meciuri, așa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc. Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România, deși e foarte important pentru mine, dar voi fi în tribune, la Cluj, pentru a le încuraja pe fete și a fi alături de echipă la acest meci important”, a transmis Halep.


Segărceanu o convocase, deja, de luni, pe Ana Bogdan pentru meciul cu Canada. Jucătoarea numărul 86 mondial va face deplasarea la Cluj-Napoca, marți, alături de celelalte jucătoare din lot. 


Ana Bogdan a confirmat convocarea, printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, în care a scris simplu: „Fed Cup”. 
Celelalte jucătoare convocate pentru meciul cu Canada sunt Sorana Cîrstea (38 WTA), Irina-Camelia Begu (37 WTA) și Raluca Olaru (45 WTA la dublu). 


Echipa României întâlnește Canada, în zilele de 10 și 11 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul primului tur al Grupei Mondiale II a „Fed Cup”.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8692 secunde