Video Cum au protestat topless femeile din Ucraina față de Euro 2012 / VIDEO

931
Cum au protestat topless femeile din Ucraina față de Euro 2012 / VIDEO - protestucraina-1317130152.jpg
Activistele feministe din Ucraina au organizat un protest zgomotos și topless în fața Stadionului Olimpic din Kiev, una dintre arenele care vor găzdui meciuri la Euro 2012. Membre ale grupului Femen au protestat față de turismul sexual care ar putea înregistra o creștere odată cu Euro 2012. Scandând lozinci ca "Nu prostituției" și "Euro fără prostituție", membrele grupului Femen au protestat față de ceea ce ele susțin că va fi o creștere a turismului sexual în timpul competiției pe care Ucraina o va găzdui anul viitor împreună cu Polonia. Protestul celor de la Femen nu a fost întâmplător, ci a coincis cu o inspecție făcută la stadion de președintele UEFA, Michel Platini.
"Protestăm față de mafia din spatele Euro 2012. Suntem împotriva bărbaților care vor să vină să-și susțină echipele și care vor vrea ieftin o femeie ucraineană. Când un străin vine în Ucraina, i se spune «Ucraina este un bordel. Când vii în Ucraina, nu poți doar să te uiți la fotbal, să-ți susții echipa și să bei bere, ci și să ai o fată pentru o sută de dolari și apoi să te întorci acasă la familia ta». Ucraina nu este un bordel!", a spus una dintre activiste, informează Realitatea.net.
Poliția a ajuns la fața locului în aproximativ 20 de minute și cel puțin patru femei au fost reținute.
Campionatul European din 2012 se va desfășura în Ucraina și Polonia, între 8 iulie și 1 iulie. Orașele ucrainene care vor găzdui partide din cadrul Euro 2012 sunt Kiev, Donețk, Lvov și Harkov.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Septembrie 2011
Stire din Actual : Biciuită pentru că a condus o mașină
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Fun : Câți ani îmi dați?
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Fun : Femeile  în croazieră…
Pagina a fost generata in 0.3222 secunde