Cum au evoluat jucătorii Viitorului la naționalele României

158
Cum au evoluat jucătorii Viitorului la naționalele României - jucatorii-1510506209.jpg

Articole de la același autor

Cu mijlocașul Alexandru Cicâldău, de la FC Viitorul, integralist, naționala de tineret a României (selecționer Daniel Isăilă) a remizat, vineri seară, la Ovidiu, scor 1-1 (0-1), cu Portugalia, într-un meci din preliminariile Campionatului European din Rusia 2019. 


Portughezii au deschis scorul prin Goncalves (min.16), iar Dennis Man a egalat (min. 66). 


În urma acestui rezultat, România rămâne lideră în grupă, cu 11 puncte, cu două mai multe decât Bosnia, și patru peste Elveția. Următorul meci este programat marți, 14 noiembrie, de la ora 20, împotriva Țării Galilor, pe stadionul Nantporth din Bangor. 


Naționala sub 19 a României a reușit să-și asigure calificarea la Turneul de Elită al Campionatului European, din primăvara anului 2018, după ce a învins, sâmbătă, echipa similară a Rusiei, scor 2-1 (0-0), grație golurilor marcate de Moruțan (min. 61) și Al. Mățan (min. 70), jucător legitimat la FC Viitorul. 


Tot de la Academia Hagi, Radu Boboc și Tudor Băluță au fost titulari, iar Robert Neciu și Raul Vidrășan au rămas pe bancă. Ultimul meci al grupei are loc marți, 14 noiembrie, de la ora 17, împotriva micuțului stat Gibraltar, victimă în precedentele dueluri: 0-6 cu Rusia și 0-5 cu Grecia. 


FC Viitorul a pierdut, scor 0-1 (0-1), partida amicală disputată, sâmbătă, în deplasare, împotriva celor de la Juventus București. Singurul gol al partidei a fost, de fapt, un autogol: Robert Hodorogea, în minutul 21. 


Managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, a folosit în această partidă foarte mulți juniori, având convocați la naționalele României 11 jucători. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6353 secunde