Performanțe premiate!

Cum arată topul celor mai buni luptători constănțeni

549
1

Articole de la același autor

Zi de iarnă extraordinar de frumoasă, vineri, la Mangalia. Chiar dacă nu a nins ca în povești, atmosfera a fost una de sărbătoare, o sărbătoare pe care practicanții luptelor o merită din plin, la capătul unui sezon încărcat de performanțe. 


Sala de sport a Liceului Tehnologic "Ion Bănescu" din Mangalia s-a dovedit a fi neîncăpătoare, vineri, la festivitatea de premiere a celor mai buni luptători ai anului 2015. Un top dificil de realizat, pentru că rezultate au fost multe, atât în turnee naționale, cât și internaționale, după cum ne spunea vicepreședintele Federației Române de Lupte, Lucian Luca, omul care, alături de fratele său, Ionel Luca, este unul dintre pivoții luptelor românești. 


După ce au fost analizate performanțele sportivilor și după consultări cu tehnicienii grupărilor de profil din județ, clasamentul final al primilor cinci luptători constănțeni arată astfel: 


1. Sebastian Raicea (LPS "Nicolae Rotaru" Constanța; campion mondial la lupte pe plajă, medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice și clasat pe locul V la Campionatele Europene, campion național de cadeți); 


2. Andreea Ana (CSS Mangalia; campioană balcanică și națională de cadeți) și Răzvan Arnăut (CS Farul Constanța; medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice, campion național de cadeți și câștigător al Cupei României la juniori); 


3. Ana Maria Bunduc (CSS Mangalia; vicecampioană mondială la lupte pe plajă, medaliată cu bronz la Campionatele Naționale de cadeți); 


4. Florin Gheorghe (LPS "Nicolae Rotaru" Constanța; medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice, vicecam-pion național de cadeți, clasat pe locul IV la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă); 


5. Cristina Pintilie (LPS "Nicolae Rotaru" Constanța; vicecampioană mondială la lupte pe plajă, campioană națională de cadeți, medaliată cu bronz la Naționalele de juniori). 


Festivitatea de premiere a luptăto-rilor medaliați s-a bucurat de prezența a numeroase personalități, precum Elena Frîncu, reprezentanta Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Gigi Pambuca, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Corina Mihalache, directorul Liceului "Ion Bănescu", Dragoș Dima, președintele CS Mangalia, Mărțișor Hondrilă, fost inspector școlar și membru al Biroului Federal al FR de Lupte, alături de mulți campioni și tehnicieni. 


"Îi felicit pe luptători pentru rezultatele lor, pentru efortul depus la antrenamente și în competiții. De asemenea, tot respectul pentru frații Luca de la Mangalia, pentru președintele Pambuca și pentru toți cei care susțin această disciplină sportivă care, de-a lungul timpului, ne-a creat multe motive de satisfacție", a declarat, în cursul festivității, Elena Frîncu. 


Comentează știrea

Popescu
12 decembrie 2015
Dileme

Doamna Francu, toata admiratia pentru ce ati facut in viata dumneavoastra activa ! E timpul sa nu le mai luati din merite celor activi . Lasati-i sa-si desfasoare activitatile ,ati devenit sufocanta !. Doamna primar din Cumpana ,chiar nu ati gasit nici un sportiv cu rezultate deosebite sau un antrenor renumit pentru a-i da numele salii de sport? Chiar totul se face pe relatii si prietenii in PSD?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8603 secunde