Culturiștii constănțeni și-au rezervat locurile la Campionatele Naționale

351
Culturiștii constănțeni și-au rezervat locurile la Campionatele Naționale - culturistii-1427915472.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, la Otopeni, a avut loc etapa zonală "A" a Campio-natului Național de culturism și body fitness. Clubul Sportiv Farul a fost reprezentat de opt sportivi. Iată care sunt rezultatele înregistrate de către sportivii constănțeni: Ioana Mocanu - locul I la categoria Women Physique, juniori mari; Paul Netitu - locul I la categoria 60 kg, culturism juniori mici; Lucian Andrei - locul III la categoria 75 kg, culturism juniori mari; Alexandru Voicu - locul IV la categoria + 75 kg, culturism juniori mari; Sergiu Mocanu - locul IV la culturism clasic juniori mari; Ciprian Nedelcu - locul VI categoria 80 kg culturism juniori mici; Cristian Lambru (locul VII) și Vlad Băjenaru (locul VIII) - categoria 70 kg culturism juniori mici. 


Toți cei opt s-au calificat în etapa finală a competiției, însă antrenorul Cristian Mihăilescu a decis să participe doar cu șase, fără cei doi din urmă, calificați pe locul șapte și opt. Ioana, Paul și Lucian pornesc din postura de favoriți, deoarece, la etapa zonală, s-au clasat pe podium. 


Din informațiile furnizate de antrenorul constănțean, seniorii de la CS Farul sunt direct calificați la etapa finală a campionatului de anul acesta, deoarece au urcat pe podium în ediția de anul trecut. Aceștia sunt: Cristina Chiriță, campioană la body fitness (1.60 m), Diana Pivniceru, campioană la body fitness (1.69 m), Răzvan Șindelaru, campion la fitness masculin, Gabriela Vlădean, vice-campioană la body fitness (1.67), Lăcrămioara Florea, bronz la body fitness (1.67). Tot direct calificată mai este și junioara Diana Beatrice Oană, vicecampioană națională la juniori mari la bikini fitness. 


Campionatul Național de cadeți, cadete, juniori și junioare va avea loc în perioada 17-19 aprilie, la Iași, în timp ce CN de seniori și senioare se va organiza în luna septembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4076 secunde