Cupa Presei la tenis de masă, ediția a 13-a

Cuget Liber, în vârful ierarhiei. Robert Bak, din nou campion!

594

Articole recomandate

Ieri, la Complexul Cleopatra din Mamaia, s-a dat startul celei de-a  13-a ediții a Cupei Presei la tenis de masă, competiție organizată de Asociația Jurnaliștilor de Sport, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Radio Constanța și CORA City Park. 


Și de data aceasta, Cuget Liber a dominat autoritar, Robert Bak cuce-rind titlul de campion, după victorii pe linie în Grupa Roșie, cu Paul Alexe (Litoral TV), Cătălin Donose (Radio Constanța) și Octavian Dragomir (Cuget Liber). A urmat semifinala "în familie" cu Sorin Mihalache și meciul decisiv pentru trofeu, în care, în ciuda tuturor eforturilor, Paul Alexe n-a reușit să-l încurce pe campion. 3-0 scurt și trofeul poposește din nou în redacția Cuget Liber. 


Cel mai frumos schimb de mingi din cadrul turneului l-am consemnat în partida dintre Sorin Mihalache și Cosmin Zaporojan, decisivă pentru calificarea în semifinale. Cosmin a fost extrem de aproape de o mare surpriză, a condus cu 1-0 la seturi și 19-17 în cel secund, dar Sorin și-a valorificat plusul de experiență și a întors soarta partidei în favoarea sa, 2-1. În ceea ce-l privește pe Octavian Dragomir, ei bine, fotoreporterul nostru și-a canalizat întreaga energie asupra "euro-duelului" cu jurnalistul de la Radio Constanța, Cătălin Donose, pierdut din păcate, după câteva puncte controversate. 


Iată și configurația clasamentelor din grupe: Albastră: 1. Adrian Lungu (Telegraf; 8 p), 2. Sorin Mihalache (Cuget Liber; 6 p), 3. Cosmin Zaporojan (Cuget Liber; 4 p), 4. Mircea Ghiță (Neptun TV; 2 p); 5. Marian Cosor (Radio Constanța; 0 p); Roșie: 1. Robert Bak (Cuget Liber; 6 p), 2. Paul Alexe (Litoral TV; 4 p), 3. Cătălin Donose (Radio Constanța; 2 p), 4. Octavian Dragomir (Cuget Liber; 0 p). 


În fazele superioare ale competiției, rezultatele au fost următoarele: semifinale: Paul Alexe - Adrian Lungu 3-2, Robert Bak - Sorin Mihalache 3-1; finala mică: Adrian Lungu - Sorin Mihalache 3-1; finala mare: Robert Bak - Paul Alexe 3-0. Astăzi este zi de pauză, iar competiția va continua, mâine, cu partidele din probele de dublu masculin și individual feminin. 
Redacția SPORT


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5846 secunde