Cu cine se întărește FC Farul pentru noul sezon

2219
5
Cu cine se întărește FC Farul pentru noul sezon - faru-1342121800.jpg

Articole de la același autor

FC Farul și-a reluat antrenamentele la complexul din strada Primăverii, la începutul săptămânii, în pofida anunțului finanțatorului Giani Nedelcu, care a anunțat că se retrage de la club.
Antrenorul Ion Barbu are la dispoziție o serie jucători noi din care va încerca să aleagă și să consolideze un 11 de bază.
"Antrenamentele decurg bine, am avut doar câteva zilele astea, dar totul este ok. Vineri vom efectua un trial și voi decide care dintre jucătorii nou-veniți sunt apți să rămână la FC Farul. Dintre aceștia, sper ca Marius Matei (FC Botoșani), cu care am semnat miercuri, și Decebal Gheară să se impună cât mai bine pe teren. Sunt jucători care au avut meciuri în Divizia A, însă mulți dintre cei noi sunt încă în probe. Echipa nu este formată, mai este ceva până la începerea campionatului și am timp să mă decid", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Barbu.
"Marinarii" pleacă la drum cu un nou finanțator, care, pentru unii, reprezintă o salvare momentană de la ultimatum: retragerea echipei din campionat. Marian Diaconescu a afirmat că are o situație modestă și că așteaptă ajutor financiar de la oricine este interesat să salveze echipa fanion a Dobrogei de la desființare. Pentru Barbu, acest om și-a câștigat respectul, având în vedere că a luat inițiativa atunci când nimeni n-a făcut-o.
"La adresa domnului Marian Diaconescu am numai cuvinte de laudă, putem spune că este salvatorul echipei, a fost mereu alături de noi și trebuie să-l respectăm pentru asta. Sincer, tot ce îmi doresc este să mergem mai departe cu această echipă. Nu vreau să mă gândesc negativ, îmi voi face treaba în continuare și sper foarte mult să nu dezamăgesc, sunt sigur că pe viitor totul va fi mai bine", ne-a mai spus Ion Barbu.

Comentează știrea

Farist
13 iulie 2012
Marian Diaconescu

MULTA SANATATE VA DORESC SI MULTE REALIZARI , SUNTETI UN OM CUM RAR MAI AVEM OCAZIA SA VEDEM IN ZILELE NOASTRE ! SA AUZIM NUMAI DE BINE! LUPTA FARUL CONSTANTA !

nicolae t.-constanta
13 iulie 2012
CONSIDERATIE

Nu stiu prea multe de spre d-l Diaconescu ,gasesc potrivit ca batran farist sa-i multumesc.Si mai mult apreciez modestia cu care evalueaza perspectiva.Cred ca nu e nici o tragedie ca nu promovam.Farul traieste si se numeste Farul.D-le Diaconescu e bine sa-l aduceti si pe antrenor cu picioarele pe Pamant.Numai o minune poate duce echipa in divizia A.

suporter FC Farul
13 iulie 2012
Cat timp vom avea luminile de avarie pornite ?

Ne-am salvat temporar de la desfiintare, dar cat timp vom merge cu avariile pornite la echipa ? In perioada asta, trebuie mers in strainatate in Rusia, China, Tarile Arabe si negociat, fiindca daca stam la mila afaceristilor romani nu facem nimic Intrebati-l pe Cornel Idu, daca vrea o colaborarre cu FC Farul ?

t.rex
13 iulie 2012
...

nu vine niciun investitor strain la echipele din Romania, cu atat mai putin la cele fara performante in istorie, fara sustinere locala. Singura sansa, ca Farul sa continue sa respire, este fie un investitor local interesat (ceea ce nu exista, altfel ar fi aparut pana acum), fie autoritatile locale, care nu sunt interesate de Farul. Sansa Farului trebuia sa fie Hagi, dar din vina ambelor parti, asta nu s-a realizat.

Răspuns la: Cat timp vom avea luminile de avarie pornite ?
Adăugat de : suporter FC Farul, 13 iulie 2012
Ne-am salvat temporar de la desfiintare, dar cat timp vom merge cu avariile pornite la echipa ? In perioada asta, trebuie mers in strainatate in...
klose
13 iulie 2012
nu rezistam

Marian Diaconescu a vrut sa traga de timp pt ca spera sa vina vreun investitor cv...daca nu vine nimeni in 5-6 etape,Farul se retrage din campionat.Trebuie platiti arbitrii,deplasari,medici,consumabile.El nu are bani,nu are nici macar situatia lui Giani care si el a avut probleme mari.Cand o sa inceapa sa ceara si jucatorii bani chiar ne ducem de tot...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0282 secunde