CSU Neptun va participa la turneul amical de la Plopeni

876
1
CSU Neptun va participa la turneul amical de la Plopeni - csuneptun-1471624720.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța își continuă pregătirile pentru noul sezon al Diviziei A, în care speră să depășească realizările din ediția trecută. 


"Universitarele" pregătite de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie trag tare în această perioadă de acumulare, având două antrenamente pe zi, în care se pune foarte mult accent pe factorul tehnico-tactic. 


"Fetele s-au pregătit foarte bine la antrenamente, au revenit cu un tonus bun, nu au existat probleme de greutate, ba dimpotrivă. Astfel că au reușit să treacă peste perioada de acumulare, cea mai grea din cariera unui sportiv. 


Avem tot două antrenamente pe zi, ambele în sala Hidro-tehnica, în care urmărim să co-rectăm minusurile fetelor. 


Cu siguranță, sunt handbaliste care se resimt după această perioadă, dar sunt explicabile durerile, în același timp suportabile. Nu dorim să pierdem nicio piesă în drumul nostru din Divizia A", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ionuț Pușcașu. 


Singurele achiziții ale celor de la CSU Neptun sunt cele anunțate la reunirea lotului, de acum o lună. Au sosit la malul mării interul Andreea Pintilie și portarul Monica Rusu, de la CSU Poli Timișoara, discuțiile cu pivotul Delia Radu, de la Art Galați, fiind în continuare foarte avansate. Pe lângă cele trei, CSS 1 Constanța va trimite sub comanda celor doi tehnicieni cele mai bune sportive ale clubului. "Sunt jucătoare tinere, care ne vor ajuta în acest sezon. Le cunosc destul de bine și sunt sigur de potențialul lor. Este foarte important ca ele să se acomodeze și să arate curaj în momentul în care se va apela la ele", a completat Ionuț Pușcașu. 


Sâmbătă, 20 august, tot în Sala Hidrotehnica, CSU Neptun va susține un "triunghiular" în compania celor de la CSS 1 Constanța (antrenor Roxana Damian) și CSS Tulcea, urmând ca, în perioada 2-4 septembrie, să participe la un turneu la Plopeni, alături de alte cinci echipe: HC Activ CSO Plopeni, CS Buzău, Știința Buzău, CSM 2 București și ACS Spartac București. 


Ediția 2016/2017 a Diviziei A se anunță a fi una din cele mai disputate din ultimii ani, cu echipe foarte puternice, precum Rapid București, Dinamo București, SCM Pitești sau HM Buzău. 


"Este adevărat că vom avea o competiție serioasă în acest sezon, însă noi ne păstrăm obiectivul de a termina undeva pe locurile 4-6. Toate echipele s-au întărit - Dinamo, Rapid, Pitești. 


Nu ne uităm în ograda celorlalți și vom face tot ce este posibil pentru a forma o echipă compe-titivă, care să izbutească lucruri frumoase în acest sezon. 


Am încredere în fetele pe care le antrenez și sper ca prin muncă să ajungem unde ne-am propus", a conchis Ionuț Pușcașu.


Comentează știrea

Dan
20 august 2016
Intrebare

Si unde v-ati propus sa ajungeti, dle. Puscasu ? Fiindca tot vad prin interviuri ca toata lumea vrea (doar) sa faca o figura frumoasa in Divizia A, dar de promovare in LN (care ar trebuia sa fie obiectivul si esenta de a fi a acestui club) nu pomeneste nimeni ! Nu cred ca obiectivul clubului reprezentativ al handbalului feminin din Constanta ar trebui sa fie doar "o evolutie frumoasa" in liga a doua, an de an...Haideti sa lasam la o parte mediocritatea si sa aducem Neptunul unde ii este locul, adica in elita handbalului romanesc - daca la Pitesti si Buzau se poate, de ce nu si la noi ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7986 secunde