Divizia A la handbal feminin

CSU Neptun va juca pentru locul secund, la Constanța, cu CSM București ll

160
CSU Neptun va juca pentru locul secund,  la Constanța, cu CSM București ll - csuneptun-1525185159.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanța a învins fără probleme, sâmbătă, în deplasare, pe HC Activ Plopeni, scor 37-27, într-o partidă din etapa a XXVlll-a a Diviziei A, Seria A.

Cu doar două runde înainte de finalul sezonului regulat, CSU Neptun și-a obținut biletele pentru turneul de promovare/retrogradare, ce se va desfășura la Cisnădie, în perioada 23-27 mai. Constănțencele pregătite de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie au cinci puncte față de ocupanta locului trei, CSU Știința București, și 10 puncte față de CSM București ll, echipă care nu are dreptul de promovare în Liga Națională.

A promovat direct SCM Gloria Buzău, formație neînvinsă, iar la baraj vor merge CSU Neptun Constanța și CSU Știința București.

Etapa următoare, penultima, CSU Neptun va juca împotriva CSM-ului București ll, în Sala Sporturilor, miercuri, 9 mai.

v v v

Echipa de junioare I a CSS 1 Constanța se află, în aceste zile, la Târgu Mureș, la turneul final al Campionatului Național de handbal, acolo unde va încerca să urce pe podium.

Formația pregătită de Roxana Damian și Lăcrămioara Ilie a fost repartizată în Grupa A, alături de CSS Viitorul Cluj (meci - astăzi, de la ora 10.30), CSM București (meci - mâine, de la ora 10.30) și LPS Brăila (meci - vineri, 4 mai, de la ora 10.30).

Din lotul CSS 1, fac parte și patru jucătoare de la CSU Neptun: Mădălina Oprică, Mihaela Rebeca, Alexandra Săucă și Claudia Nedelcu.

În Grupa B, se vor duela LPS Slatina, Gr. Șc. Energetic Râmnicu Vâlcea și Marta Baia Mare.

Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în semifinalele competiției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1627 secunde