CSU Neptun se antrenează în aer liber. „Ne încărcăm bateriile!”

185
CSU Neptun se antrenează în aer liber. „Ne încărcăm bateriile!” - csuneptun2-1600360866.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun se află în plină pregătire pentru reluarea noului sezon competiţional. Fetele antrenate de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie se antrenează momentan în aer liber, fără minge, pentru că Federaţia Română de Handbal nu a stabilit o dată concretă la care se va relua campionatul.

„Nu există noutăţi în lot. Antrenamentele le desfăşurăm deocamdată în aer liber, pentru că, neştiind momentul în care se va începe campionatul, nu are rost să forţăm antrenamentele în sală. Cu prima ocazia când se va anunţa începerea campionatului, probabil vom începe şi antrenamentele în sală. Mai profităm de vremea frumoasă şi de faptul că putem să ne încărcăm bateriile din punct de vedere fizic. Fetele fac mişcare fără minge momentan. Se antrenează pe stadion, pe plajă. Nu ni s-a spus nimic oficial legat de startul sezonului, poate luna viitoare”, a declarat preşedintele CSU Neptun, Silviu Băiceanu.

Faptul că FRH nu s-a decis încă în legătură cu reluarea campionatului îl nemulţumeşte pe Băiceanu, care speră ca situaţia să revină cât mai repede la normal.

„Cu siguranţă, fetele şi-au pierdut din îndemânare, însă este o situaţie specială, neprevăzută şi nimeni nu ştie foarte clar cum să reacţioneze. Federaţia a avut nişte scenarii, din păcate nu s-a adeverit niciunul. S-a ajuns să nu se mai joace. Uşor-uşor, văd că situaţia începe să revină la normal. Am văzut că s-au desfăşurat turneele Final Four ale Cupei României la fete şi băieţi. La băieţi, a început campionatul cu acel turneu de la Sfântu Gheorghe. Probabil aşa se va desfăşura şi noul sezon la fete, atât în Liga Naţională, cât şi în Divizia A. Nu au început toate competiţiile, pentru că nu au suficient personal pentru a se împărţi între turnee. Federaţia este acum la Sfântu Gheorghe, unde s-au jucat trei etape, după care probabil urmează acelaşi lucru şi pentru fete. Ideea este că Federaţia Română de Handbal lansează scenarii care nu au nicio legătură cu realitatea. Probabil principala lor problemă sunt ligile naţionale, urmând Divizia A şi juniorii”, a adăugat Băiceanu.

XXX

Un lucru este sigur. CSU Neptun nu se va mai despărţi de nicio jucătoare, iar de venit, este foarte posibil să nu mai vină nimeni.

„De plecat, nu va mai pleca nimeni, iar de venit, nu ştim încă. Nu cred că are rost să ne gândim la aşa ceva, mai ales că situaţia financiară nu îţi permite prea multe artificii. Deocamdată stăm pe loc”, a mai spus Băiceanu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0589 secunde