Divizia A la handbal feminin, Seria A

CSU Neptun reia bătălia în campionat. "Mai avem lucruri de reglat"

325
CSU Neptun reia bătălia în campionat.

Articole de la același autor

La finele acestei săptămâni, revin și duelurile din al doilea eșalon al handbalului feminin, acolo unde AHCM Unirea Slobozia și CSU Neptun Constanța își dispută supremația Seriei A.

Constănțencele antrenate de Ionuț Pușcașu și Lăcrămioara Ilie întâlnesc, duminică, de la ora 13, echipa secundă a Dunării Brăila, într-o dispută contând pentru etapa a Xl-a, prima a părții secunde de campionat.

Va fi doar al treilea meci oficial jucat de CSU Neptun în ultimele două luni, ultimele două datând din 11 noiembrie și 20 decembrie. Un program competițional cel puțin ciudat, care poate afecta rapid forma sportivă. Pentru a face față acestui "impediment", formația de pe litoral a trebuit să-și mențină tonul pe toată durata lunii decembrie, printr-un cantonament la Centrul de Pregătire de la Sighișoara.

CSU Neptun se află în luptă directă cu HCF Piatra Neamț pentru a prinde cel de-al doilea loc al seriei calificant la turneul semifinal, ce va avea loc în perioada 2-5 mai. Cele opt formații ce își vor câștiga acest drept vor fi împărțite în alte două grupe de câte patru echipe. Primele două clasate vor ajunge la turneul final (9-12 mai), iar echipele ce vor disputa finala mare vor avea drept de promovare în următoarea ediție a Ligii Naționale.

"Nu există modificări în lot. În acest moment, suntem în grafic, însă mai avem lucruri de reglat. Nu sunt mulțumit de atitudinea pe care fetele au arătat-o în câteva partide, însă sunt tinere și am încredere că vor învăța din aceste mici scăpări. Trebuie să scăpăm de ele dacă vrem să luptăm pentru promovare", a declarat directorul executiv al CSU Neptun Constanța, Silviu Băiceanu.

★ ★ ★

Ieri, la sediul Federației Române de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a 16-imilor Cupei României la handbal feminin, fază în care vor intra în joc și formațiile din Liga Națională.

Formația de ligă secundă CSU Neptun va juca în deplasare, pe 17 februarie, pe terenul unei echipe pe care o cunoaște foarte bine, vecină de serie, AHCM Unirea Slobozia. În acest an competițional, cele două s-au întâlnit în două rânduri, de fiecare dată impunându-se gazdele: 31-22 la Slobozia și 25-24 la Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9638 secunde