Divizia A la handbal feminin

CSU Neptun, o ultimă victorie de palmares la turneul final

289
CSU Neptun, o ultimă victorie de palmares la turneul final - csuneptun-1621256339.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a contabilizat două victorii şi o înfrângere în turneul final de la Blejoi, decisiv pentru promovarea în Liga Naţională, şi a încheiat ediţia 2020/2021 a Diviziei A pe locul cinci.

După eşecul drastic, 17-27 cu CSM Deva, care le-a scos rapid din calculele promovării, şi victoria tardivă cu HCF Piatra Neamţ, scor 29-24, fetele antrenate de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie au întâlnit, în ultima partidă a turneului final pe CSM Târgu Jiu.

După prima repriză, gorjencele aveau avantaj de două goluri, 13-11, însă partea a doua a jocului a fost controlată de CSU Neptun, astfel încât, în min. 59, tabela indica egalitate, 25-25, şi se părea că acesta va fi scorul final. Constanţa a avut ultimul atac, unul prelungit, în care adversarele s-au apărat bine, însă schema de final plecată de la Diana Hudiţianu şi Mihaela Stănciulescu au pus-o de pe extremă pe Ceandani Pal în situaţie de gol, iar aceasta nu a ratat, cu cinci secunde rămase din joc, 26-25 pentru CSU Neptun.

Golurile echipei constănţene au fost marcate de Andreea Pintilie 9, Gabriela Moldoveanu 5, Diana Hudiţianu 4, Ceandani Pal 3, Bianca Căldare 3 şi Mihaela Stănciulescu 2.

CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Deva sunt echipele nou promovate în prima ligă a handbalului feminin românesc.

XXX

Clubul Handbal Club Dunărea Brăila a transferat-o pe extrema dreaptă braziliană Jessica Da Silva Quintino, de la Odense, echipă cu care a jucat în acest sezon în Liga Campionilor, ajungând până în optimile de finală. Jessica a marcat, în acest sezon, 44 de goluri în cea mai importantă competiţie europeană. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4796 secunde