Liga Națională de handbal feminin, etapa a șasea

CSU Neptun, înfrângere previzibilă la Baia Mare

558
CSU Neptun, înfrângere previzibilă la Baia Mare - handbal-1318782944.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal feminin CSU Neptun Constanța a suferit o înfrângere previzibilă, sâmbătă, la Baia Mare: 28-33 cu localnica HCM, într-o partidă contând pentru etapa a șasea a Ligii Naționale.

Soarta întâlnirii dintre HCM și CSU Neptun s-a decis încă din prima repriză, încheiată de gazde cu avantaj de cinci goluri, 19-14. După pauză, fetele antrenate de Florentin Pera au echilibrat balanța, însă băimărencele și-au conservat avantajul și n-au avut emoții.
Celelalte rezultate ale rundei: HC Dunărea Brăila - HC Oțelul Galați 23-22, SCM Craiova - CSM București 22-23, HC Zalău - HCM Roman 26-19, Cetate Deva - CSM Ploiești 29-27, ASC Corona Brașov - Universitatea Cluj 24-26.
Partida CSM Bacău - Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost amânată pentru data de 27 octombrie.
În clasament, CSU Neptun ocupă un loc retrogradant, 12, cu doar trei puncte la activ. Lideră este HC Dunărea Brăila, (11 p), urmată, în ordine, de Oltchim (un meci mai puțin disputat), HC Zalău și HC Oțelul Galați, toate cu 10 puncte, departajate la golaveraj.
Etapa viitoare este programată abia pe 5 noiembrie, când CSU Neptun va întâlni, la Sala Sporturilor, pe Cetate Deva.
Până atunci, campionatul se întrerupe, pentru a face loc acțiunilor echipei naționale. Tricolorele se reunesc, astăzi, la Vâlcea, unde se vor pregăti în vederea partidelor cu Portugalia (19 octombrie, acasă) și Grecia (22 octombrie, la Salonic), ambele din preliminariile Campionatului European din 2012.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 25-22 (10-12), pe Itxako Navarra, într-o partidă contând pentru etapa a treia a Grupei C a Ligii Campionilor la handbal feminin. Victoria contra formației spaniole, finalista sezonului trecut, este a treia consecutivă a Oltchimului în ediția 2011 / 2012.
Etapa viitoare (30 octombrie), cam-pioana României va juca, în deplasare, cu Dinamo Volgograd.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Sport : CSU Neptun, șanse minime la Baia Mare
Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Sport : HCM Constanța a măcelărit Steaua
Pagina a fost generata in 1.1519 secunde