CSU Neptun, gata pentru noul sezon. Ion Ivan: "Vreau să ridicăm publicul în picioare!"

356
CSU Neptun, gata pentru noul sezon. Ion Ivan:

Articole de la același autor

CSU Neptun Constanța a intrat în linie dreaptă pentru startul noului sezon din Divizia A. Fetele antrenate de Ion Ivan se pregătesc, în această săptămână, la Sala Sporturilor, după ce au susținut două partide amicale la Brăila, ambele câștigate. 


Atmosfera în lotul Neptunului este una foarte bună. Handbalistele de la malul mării sunt concentrate sută la sută la ceea ce au de făcut, pentru că prima etapă din noul sezon al Diviziei A va avea loc pe 7 septembrie. 
CSU Neptun va merge la București, pentru a da piept cu echipa a doua a CSM-ului. 


Antrenorul principal Ion Ivan, alături de secundul Lăcrămioara Ilie, pune totul la punct, în cel mai mic detaliu. Ivan a ajuns la echipă în această vară, înlocuindu-l pe Ionuț Pușcașu. Fostul tehnician al echipei naționale de tineret a României știe că va fi un sezon foarte greu, însă speră să le mobilizeze pe fete și să facă o figură frumoasă în competiția internă. 


"Este foarte frumos aici, la mare. Ideea este că, în momentul când vorbim despre handbal, este un oraș în care se poate face performanță. Când vine vorba de handbal, eu nu sunt o persoană greu de convins. Cunosc echipa Constanței de ani de zile. Am avut ocazia să joc împotriva acestei echipe în 2014 și știu că este o echipă care își dorește mult. Am găsit un nucleu unit și sunt sigur că vom face treabă bună", a declarat Ion Ivan, pentru "Cuget Liber". 


Tehnicianul este conștient că meciul cu CSM 2 București va fi unul extrem de dificil. Au existat ani în care formația din capitală a luat jucătoare de la prima echipă pentru a putea să își învingă adversarele din Divizia A. 
"Atunci când intri pe un teren de handbal, nu vei întâlni jucătoare cu patru mâini și patru picioare. Dacă tu dai totul în teren, nu are decât să fie bine. Nu vreau să ne comparăm cu ele. La ce să ne așteptăm? Că o vom vedea pe Cristina Neagu pe teren? Nu cred. Eu zic ca va fi un sezon bun", a adăugat principalul Neptunului. 
Lotul Neptunului nu este încă definitivat. Există câteva jucătoare care se află în discuții cu clubul de la malul mării, dar care nu au semnat contractele. Acestea se antrenează însă cu formația constănțeană. 


Contează pe sprijinul publicului 
Atunci când vine vorba de handbalul constănțean, suporterii vin la sală în număr mare, mai ales la meciurile echipei Handbal Club Dobrogea Sud. Totuși, și la meciurile celor de la CSU Neptun există fani care vin în tribunele Sălii Sporturilor pentru a le vedea la treabă pe favoritele lor. 
"Nu îmi doresc decât să ne facem treaba cât mai bine și atunci când oamenii vin la sală, să aibă ce vedea. Pentru că dacă tu, ca echipă, nu oferi nimic, atunci îți vei pierde și mâna aia de suporteri pe care o ai. Trebuie să fim concentrați la fiecare meci și să ridicăm tribunele în picioare ori de câte ori avem ocazia", a concluzionat Ion Ivan. 
Până la meciul de pe 7 septembrie, cu CSM 2 București, CSU Neptun nu va mai disputa niciun meci amical. Constănțencele se vor antrena zi de zi la Sala Sporturilor, cu speranța că, la finalul acestui sezon, se vor califica la turneul final și chiar vor promova în Liga Națională.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.31 secunde